Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα, Δευτέρα,
πως η Μόσχα δεν μπορεί να δεχθεί τις «ριψοκίνδυνες πυρηνικές ενέργειες»
της Βόρειας Κορέας, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα πως οι Ηνωμένες Πολιτείες
δεν θα αναλάβουν οποιαδήποτε μονομερή δράση κατά της Πιονγκγιάνγκ.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα, Δευτέρα, πως η Μόσχα δεν μπορεί να δεχθεί τις «ριψοκίνδυνες πυρηνικές ενέργειες» της Βόρειας Κορέας, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα πως οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα αναλάβουν οποιαδήποτε μονομερή δράση κατά της Πιονγκγιάνγκ.
Ο Λαβρόφ απηύθυνε προειδοποίηση να μην υπάρξει αντίδραση από οιονδήποτε στη συμπεριφορά της Βόρειας Κορέας «που να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο».
Ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών είπε ακόμη πως η Ρωσία είναι έτοιμη να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με την Ουάσινγκτον και πως θα κρίνει αν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι έτοιμος να κάνει το ίδιο από τις δηλώσεις του.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας