Η ΠΟΑΣΥ θέλει να αναλάβει το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός
Το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός από τους Αγίους Τόπους θέλει να αναλάβει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, ενημερώνοντας σχετικά τους αρμοδίους.
Το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός από τους Αγίους Τόπους θέλει να αναλάβει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, ενημερώνοντας σχετικά τους αρμοδίους.
Συγκεκριμένα, η ΠΟΑΣΥ αναφέρει σε ανακοίνωσή της:
«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων αποφάσισε να αναλάβει και να αναδεχθεί το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός από τους Αγίους Τόπους αντικατοπτρίζοντας την θέληση και το κοινό αίσθημα όλης της μεγάλης Αστυνομικής οικογένειας, ενημερώνοντας τους αρμόδιους σχετικά.
»Στις σημερινές δύσκολες στιγμές της ελληνικής κοινωνίας, είμαστε αρωγοί κάθε προσπάθειας ανάταξης και στήριξης των συμπολιτών μας και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία μας σε αυτό ακριβώς αποσκοπεί. Ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλή Ανάσταση και κάθε καλό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπριζίτ Μπαρντό: Οι 48 ταινίες, η απομάκρυνση από τις τέχνες και η αφοσίωση στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων
- Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Κοντούρη του Παναιτωλικού
- Ελληνικός τουρισμός: Σε τροχιά αλλεπάλληλων ρεκόρ – Πάνω από 37 εκατομμύρια οι αφίξεις το 2025
- Νέος τραυματισμός για τον Ίσκο, χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ
- Νέα Υόρκη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας της χιονοθύελλας – Χιλιάδες πτήσεις έχουν ακυρωθεί
- Πώς ο χιονάνθρωπος έγινε είδος υπο εξαφάνιση


