
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Κέρκυρας ο Γρηγορίου
Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν στο εξής ο Μιχάλης Γρηγορίου και η ΠΑΕ Κέρκυρα. Ο Ελληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του, προφανώς ενοχλημένος και αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί, μετά τις «απανωτές» ήττες των τελευταίων αγωνιστικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΔΣ της ΠΑΕ στην σημερινή του συνεδρίαση, έκανε δεκτή την παραίτηση του Γρηγορίου και πλέον οι διοικούντες τους «Φαίακες» βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού.
Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν στο εξής ο Μιχάλης Γρηγορίου και η ΠΑΕ Κέρκυρα. Ο Ελληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του, προφανώς ενοχλημένος και αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί, μετά τις «απανωτές» ήττες των τελευταίων αγωνιστικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΔΣ της ΠΑΕ στην σημερινή του συνεδρίαση, έκανε δεκτή την παραίτηση του Γρηγορίου και πλέον οι διοικούντες τους «Φαίακες» βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού.
Υπενθυμίζεται ότι, υπό τις οδηγίες του 44χρονου τεχνικού, η ομάδα της Κέρκυρας επέστρεψε στην Super League και εξασφάλισε σχετικά νωρίς την παραμονή της φτάνοντας στους 29 βαθμούς. Κάπου εκεί, όμως, ήρθαν οι «καθαρές» ήττες με 4-0 από την Βέροια, 3-0 από τον Ηρακλή, 2-0 από τον Ολυμπιακό και 5-0 από την ΑΕΚ, που προκάλεσαν την παραίτηση του Γρηγορίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιταλία: Περιορισμοί στα καύσιμα στα αεροδρόμια της Μπολόνια, του Μιλάνου Λινάτε, του Τρεβίζο και της Βενετίας
- ΟΗΕ – Ορμούζ: Αναβολή χωρίς νέο χρονοδιάγραμμα στο Συμβούλιο Ασφαλείας για το σχέδιο απόφασης του Μπαχρέιν
- Ιράν: Οι κόρες του Κασέμ Σολεϊμανί διαψεύδουν ότι έχουν σχέση με τις γυναίκες που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ
- Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη
- Περίπου 1.500 ναύτες των ΗΠΑ έφυγαν πανικόβλητοι από το Μπαχρέιν – Δεν πήραν ούτε τις στολές τους
- Ακρίβεια: Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων – Πόσο θα κοστίσει το Πάσχα στο χωριό


