Μητσοτάκης: Είμαι υπέρ μιας τολμηρής μείωσης της φορολογίας
Την άποψή του υπέρ «μιας τολμηρής μείωσης της φορολογίας» επαναλαμβάνει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μηστοτάκης με αφορμή τη συνάντησή του με εκπροσώπους ελεύθερων επαγγελματιών και επιστημόνων.
Την άποψή του υπέρ «μιας τολμηρής μείωσης της φορολογίας» επαναλαμβάνει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μηστοτάκης με αφορμή τη συνάντησή του με εκπροσώπους ελεύθερων επαγγελματιών και επιστημόνων.
Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει ότι «ζούμε σε μια χώρα που τιμωρεί την σκληρή δουλειά και ποινικοποιεί την επιτυχία» και προς επίρρωση φέρνει ως παράδειγμα «έναν απλό πίνακα με το παράδειγμα που άκουσα σήμερα»:
«Με απλά λόγια, όσο πιο πολύ πετυχαίνεις στη δουλειά σου, τόσο λιγότερα χρήματα κερδίζεις. Αντί να ζητάμε από τους νέους να έχουν όνειρα για να φτάσουν ψηλά τους δίνουμε αντικίνητρα να εργαστούν. Αντί να επιβραβεύουμε επαγγελματίες που ξενυχτάνε στα γραφεία τους, στα ιατρεία τους, στα εργοτάξια, τους αφαιρούμε την πρόσβαση σε χρήματα που ανήκουν στη δική τους τσέπη» αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ και καταλήγει:.
«Θέλω οι νέοι μας να ζήσουν σε μια Ελλάδα που θα αναγνωρίζει τη δουλειά τους, θα επιβραβεύει το ταλέντο τους, θα ανταμείβει τους κόπους τους. Γι αυτό είμαι υπέρ μιας τολμηρής μείωσης της φορολογίας. Είναι αξιακό και όχι μόνο οικονομικό ζήτημα.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέος Κόσμος: Συνελήφθη 49χρονος DJ για κατοχή και διακίνηση πλήθους διαφορετικών μορφών ναρκωτικών
- Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση επιχειρεί μέσω διώξεων να αντιμετωπίσει τον ξεσηκωμό των αγροτών – Θα της γυρίσει μπούμερανγκ
- Παπασταύρου: Εκδήλωση ενδιαφέροντος από τις ΗΠΑ, για χρηματοδότηση ενεργειακών υποδομών της Ελλάδος
- Super League: Οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής
- Ο ξεχασμένος Ιρλανδός: Ο Μικ Μίνι έθαψε τον εαυτό του ζωντανό για 61 ημέρες αναζητώντας φήμη και χρήμα
- Πόσες ώρες ύπνου χρειαζόμαστε πραγματικά – Αρκούν 8 ώρες;
