Τρομοκρατία στο Λονδίνο: Πέθανε η νεαρή γυναίκα που έπεσε στον Τάμεση
Μια νεαρή Ρουμάνα είναι το πέμπτο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε στο Λονδίνο. Ήταν η γυναίκα που έπεσε από τη γέφυρα στον Τάμεση. Παρά την προσπάθεια των γιατρών, άφησε την τελευταία της πνοή. Ο φίλος της, που επίσης τραυματίστηκε, πήρε εξιτήριο.
Μια νεαρή Ρουμάνα είναι το πέμπτο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε στο Λονδίνο στις 22 Μαρτίου. Ήταν η γυναίκα που έπεσε από τη γέφυρα στον Τάμεση. Παρά την προσπάθεια των γιατρών, άφησε την τελευταία της πνοή.
Η Αντρέα Κριστέα είχε πάει διακοπές στο Λονδίνο με τον φίλο της Αντρέι Μπουρνάζ. Βρέθηκαν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.
Η κοπέλα παρασύρθηκε από το όχημα του δράστη και έπεσε στο ποτάμι. Ο φίλος της τραυματίστηκε στα πόδια, αλλά πήρε τελικά εξιτήριο.
«Πάλεψε για τη ζωή της επί δύο εβδομάδες. Η αγαπημένη, αναντικατάστατη Αντρέα, κόρη, αδελφή, σύντροφος και πιστή φίλη, ήταν ένα μοναδικό πλάσμα που λάτρευε τη ζωή. Θα την θυμόμαστε σαν μια αχτίδα φωτός που θα λάμπει αιώνια στις καρδιές μας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της οικογένειας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι τροφές που τα βάζουν με το φούσκωμα
- Δύο οι διορισμοί του Μακάριου Λαζαρίδη στο Δημόσιο ως απόφοιτος Πανεπιστημίου, με πτυχίο από κολλέγιο «μαϊμού»
- Γιατί τα έργα της Φρίντα Κάλο δεν πρέπει να φύγουν από το Μεξικό
- Το ένα πράγμα που δεν κάνεις μετά το πρώτο ραντεβού
- Ενεργειακή κρίση: Η ΕΕ σκέπτεται να φορολογήσει τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Μαίρη Κατράντζου και Ιζαμπέλα Ροσελίνι δημιουργούν αντικείμενα-φετίχ του στυλ
- Πρόστιμα και εισαγωγές για ελλείψεις φαρμάκων – Παραγωγή καινοτόμων θεραπειών σε νοσοκομεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442