Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μικρά μυστικά για την αγορά μπομπονιέρας

Μικρά μυστικά για την αγορά μπομπονιέρας

...

  • Yπολογίστε τις μπομπονιέρες να είναι περίπου διπλάσιες από τους καλεσμένους, επειδή όλο και κάποιοι θα πάρουν 2 ή 3 ακόμη, ίσως για τα παιδιά που έμειναν σπίτι. Επίσης, σίγουρα θα δώσετε μπομπονιέρες σε όσους δεν κατάφεραν να έρθουν και σε όσους δεν καλέσατε, απλά γνωστούς ή συναδέλφους. Συνήθως αυτή η κίνηση συνοδεύεται από τη φράση «Είπαμε να τον κάνουμε σε κλειστό κύκλο».
  • Να θυμάστε πώς η κάθε μπομπονιέρα πρέπει να έχει μονό αριθμό κουφέτων, από 3 το λιγότερο μέχρι 11 το περισσότερο. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία γεύσεων, χρωμάτων και σχημάτων, αλλά καλύτερα να αποφύγετε εκείνα που περιέχουν σοκολάτα τους πολύ ζεστούς μήνες.
  • Αν διαλέξετε στέφανα, δίσκους, διακόσμηση, προσκλήσεις και μπομπονιέρες από το ίδιο κατάστημα, μπορείτε σίγουρα να πετύχετε σημαντική έκπτωση στο λογαριασμό αν και δύο πρώτα ανήκουν στις υποχρεώσεις των κουμπάρων. Μια πιο οικονομική λύση από το να αγοράζουμε το καθένα μεμονωμένα, αν φυσικά τα σχέδια σας ικανοποιούν.


Που θα βρείτε τελικά, την ιδανική μπομπονιέρα; Εμείς σας προτείνουμε τα εξής:

Από τον οίκο νυφικών
Μπορείτε να κλείσετε τις μπομπονιέρες από τον οίκο νυφικών που θα νοικιάσετε ή θα αγοράσετε το νυφικό σας. Πολύ όμορφα σχέδια θα δείτε στα ατελιέ ΜΑΡΙ ΜΠΕΛ και JENNIFER’S

Από φιλανθρωπικούς συλλόγους
Το «Χαμόγελο του Παιδιού», η ομάδα ARTεμείς – ΕΛΕΠΑΠ και πολλοί άλλοι σύλλογοι κατασκευάζουν μπομπονιέρες και τα χρήματα θα πάνε για καλό σκοπό.

Από e-shop
Τα e-shop, μπορεί να κρύβουν πολύ καλές προσφορές. Συνήθως είναι πιο οικονομικά επειδή δεν έχουν να συντηρήσουν ολόκληρο κατάστημα. Ζητήστε ένα-δύο δείγματα από το σχέδιο που έχετε διαλέξει ώστε να είστε σίγουρη πως θα πάρετε εκείνο ακριβώς που είδατε στην οθόνη του υπολογιστή και όχι κάτι παραπλήσιο.

Από καταστήματα με προσκλητήρια και μπομπονιέρες
Υπάρχουν δεκάδες καταστήματα στο χώρο αλλά εμείς σας προτείνουμε το BINIATIAN και το TYPE CENTER για την υψηλή τους ποιότητα.

gamos.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024