Σημεία σύγκλισης έβγαλε η συνάντηση Μητσοτάκη-Λεβέντη
Συναντίληψη έβγαλε η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη. Υπήρξαν διαφορές, ιδίως στο «γαλάζιο» αίτημα για πρόωρες εκλογές, ωστόσο, ο κ. Λεβέντης εμφανίστηκε πρόθυμος να στηρίξει μετεκλογικά μια πιθανή κυβέρνηση ΝΔ, στη βάση των όρων που είχε θέσει στον Αλ.Τσίπρα.
Συναντίληψη έβγαλε η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.
Όπως αναφέρουν Τα Νέα, οι δυο αρχηγοί στάθηκαν ιδιαίτερα στη δυστοκία των διαπραγματεύσεων και τα πρόσθετα προβλήματα που επιφέρει στην οικονομία και την κοινωνία, ενώ συμφώνησαν στην ανάγκη να υπάρξει εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση.
Ταύτιση για ένα μεταρρυθμιστικό σχέδιο που θα μπορούσε να βάλει τη χώρα σε μια αναπτυξιακή τροχιά είχε καταγραφεί στις συναντήσεις Μητσοτάκη με τη Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη, ενώ ο Βασίλης Λεβέντης έρχεται ουσιαστικά να ενταχθεί σε ένα άτυπο αντιπολιτευτικό σχήμα που στοχεύει στην πολιτική απομόνωση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, πάντως, δεν υιοθετεί το αίτημα της ΝΔ για άμεση προσφυγή στις κάλπες, επιμένοντας στην ανάγκη συγκρότησης μιας κυβέρνησης «εθνικής ενότητας».
Εμφανίστηκε πρόθυμος να στηρίξει μετεκλογικά μια κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, στη βάση των όρων που έχει θέσει το κόμμα του και στον Αλέξη Τσίπρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Απάνθρωπη δήλωση Βελόπουλου στη Βουλή για παράτυπους μετανάστες: Αλτ, Τις ει; και μπουμπουνάς!
- Μεντιλίμπαρ: «Το γρήγορο γκολ μας βοήθησε πολύ, ενώ το δεύτερο ήρθε την κατάλληλη στιγμή»
- Σε ισόβια καταδικάστηκε ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας Τραμπ στη Φλόριντα
- Βαθμολογία Super League: Ο Ολυμπιακός μόνος πρώτος (pic)
- Επιμένει ο Πλεύρης στο δόγμα «φυλακή ή επιστροφή» για όσους εισέρχονται παράνομα στη χώρα
- Τα «είπε όλα» με μια κίνηση ο Ταρέμι

