Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής
Η ομάδα «Ταξιαρχία Παύλος Φύσσας» ανέλαβε με προκήρυξή της σε ιστοσελίδα την ευθύνη για την επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Μεσογείων.
«Η κίνησή μας αυτή ενάντια στις ομάδες κρούσης του κεφαλαίου ήρθε για να προστεθεί στους πολύμορφους αγώνες του ταξικού κινήματος ενάντια στο φασισμό» αναφέρει, μεταξύ άλλων η μακροσκελής προκήρυξη.
«Οι δυνάμεις του ταξικού κινήματος πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση. Όπως μας έχει διδάξει η Ιστορία, τμήματα της αστικής τάξης θέλουν να έχουν σαν εφεδρεία τα τάγματα των ναζί που θα είναι έτοιμα να επιβάλλουν με φωτιά και σίδερο τις πολιτικές του κεφαλαίου, που όσο οξύνεται ο ταξικός αγώνας θα είναι έτοιμα να παραδώσουν τους εργαζόμενους δεμένους χειροπόδαρα στους καπιταλιστές» προσθέτει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαξίμου: Επιτέθηκε στον Καραμανλή για το αγροτικό, αναδίπλωση όμως μετά τις υποκλοπές – Εικόνα πολιτικής απομόνωσης για Μητσοτάκη
- Σταθερή η UEFA: Καμία υποχώρηση στους κανόνες για τη πολυϊδιοκτησία συλλόγων
- «Βυθισμένες σκηνές», η κακοκαιρία Byron πνίγει τη Γάζα – Νεκρός 21χρονος που ήταν υπό ισραηλινή κράτηση
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 20-4: Μια ακόμη άνετη νίκη για τους «ερυθρόλευκους»
- TCL Winter Wonderland: Όταν η μαγεία των Χριστουγέννων συνάντησε το Ολυμπιακό Πνεύμα στο Μιλάνο
- Η Μπαλάντα της Σεξουαλικής Εξάρτησης: Η ωμή, τρυφερή ματιά της Ναν Γκόλντιν ξαναζωντανεύει στο Λονδίνο



