
Επιθέσεις σε διμοιρία των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας
Επιθέσεις κατά διμοιρίας των ΜΑΤ σημειώθηκαν, αργά το βράδυ του Σαββάτου, στη συμβολή της οδού Τοσίτσα με την Πατησίων. Ειδικότερα, νεαρής ηλικίας άτομα επιτέθηκαν τρεις φορές, από τις 22:00 έως τα μεσάνυχτα, με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ έκλεισε για λίγη ώρα η οδός Πατησίων.
Επιθέσεις κατά διμοιρίας των ΜΑΤ σημειώθηκαν, αργά το βράδυ του Σαββάτου, στη συμβολή της οδού Τοσίτσα με την Πατησίων.
Ειδικότερα, νεαρής ηλικίας άτομα επιτέθηκαν τρεις φορές, από τις 22:00 έως τα μεσάνυχτα, με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ έκλεισε για λίγη ώρα η οδός Πατησίων.
Από τις επιθέσεις δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ δεν έγινε προσαγωγή.
Η αστυνομία αναζητά τους δράστες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Girls & Boys» με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη: Για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα
- Κορυφώνεται η έξοδος του Πάσχα από τα λιμάνια – Β. Κικίλιας: «Με ασφάλεια και τάξη θα ταξιδέψουμε και θα επιστρέψουμε»
- Ιράκ: Ελεύθερη η αμερικανίδα δημοσιογράφος Σέλι Κίτελσον
- «Bουτια» στο πετρέλαιο μετά το deal ΗΠΑ – Ιράν
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Γιορτή σήμερα 8 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
