Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη εντάχθηκε ο Κώστας Μπαργιώτας
Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εντάσσεται ο έως σήμερα ανεξάρτητος βουλευτής Λάρισας Κώστας Μπαργιώτας, που είχε εκλεγεί στις τελευταίες εκλογές με το Ποτάμι, από το οποίο είχε αποχωρήσει το περασμένο φθινόπωρο. Προ ολίγου, συναντήθηκε με την επικεφαλής της ΔΗΣΥ Φώφη Γεννηματά και οριστικοποιήθηκε η συμφωνία ένταξής του στην παράταξη.
Στην κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εντάσσεται ο
έως σήμερα ανεξάρτητος βουλευτής Λάρισας Κώστας Μπαργιώτας, που είχε
εκλεγεί στις τελευταίες εκλογές με το Ποτάμι, από το οποίο είχε
αποχωρήσει το περασμένο φθινόπωρο.
Προ ολίγου, συναντήθηκε με την επικεφαλής της ΔΗΣΥ Φώφη Γεννηματά και
οριστικοποιήθηκε η συμφωνία ένταξής του στην παράταξη.
Με δήλωσή του ο κ. Μπαργιώτας υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί το πρόβλημα της χώρας και ότι η κρίση αντί να υποχωρεί βαθαίνει περισσότερο με την ΝΔ να μην φαίνεται επίσης ικανή να διατυπώσει αξιόπιστη πρόταση εξουσίας και να αρκείται σε μια αέναη και ανούσια εκλογολογία.
«Σε αυτό το πλαίσιο η ανασύσταση της Κεντροαριστεράς σε ενιαίο πολιτικό φορέα, ικανό να περιγράψει και να επιδιώξει το όραμα μιας σύγχρονης Ευρωπαϊκής Ελλάδας είναι απολύτως απαραίτητη. Μάλιστα επείγει», αναφέρει ο Κώστας Μπαργιώτας.
«Το κάλεσμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε ένα Συνέδριο ενότητας και σύνθεσης μπορεί και πρέπει να οδηγήσει στην ενοποίηση όλων των δυνάμεων της δημοκρατικής παράταξης» σημειώνει και προσθέτει:
«Εντάσσομαι από σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για να συνδράμω σε αυτή την προσπάθεια. Μια τέτοια διαδικασία ούτε εύκολη είναι ούτε προδιαγεγραμμένη. Για να είναι επιτυχής προϋποθέτει βούληση και πολιτική γενναιότητα από όλους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λίβανος: Τουλάχιστον 9 οι νεκροί από την κατάρρευση του κτιρίου στην Τρίπολη
- Ιαπωνία: Ο Τραμπ εύχεται στην Τακαΐτσι «μεγάλη επιτυχία στην εφαρμογή του συντηρητικού προγράμματός» της
- Σουδάν: Τρεις πολύνεκρες επιθέσεις εναντίον κέντρων υγείας μέσα σε μια εβδομάδα στο Κορντοφάν
- Κολομβία: Τουλάχιστον 13 νεκροί εξαιτίας ασυνήθιστων για αυτήν την εποχή ισχυρών βροχοπτώσεων
- Κούβα: Δύο πολεμικά πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει το Μεξικό
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο