Δεν φοβόμαστε, δηλώνει ενώπιον της Βουλής η Τερέζα Μέι
Στη Βουλή των Κοινοτήτων μίλησε η πρωθυπουργός της Βρετανίας, λίγες ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που συγκλονίζει τη χώρα. «Δεν πρόκειται να φοβηθούμε» ξεκαθαρίζει η Τερέζα Μέι, σημειώνοντας ότι η επίθεση στρέφεται κατά όλων των ελεύθερων ανθρώπων.
Στη Βουλή των Κοινοτήτων μίλησε η πρωθυπουργός της Βρετανίας, λίγες ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που συγκλονίζει τη χώρα.
«Δεν πρόκειται να φοβηθούμε» τόνισε η Τερέζα Μέι, σημειώνοντας ότι η επίθεση στρέφεται κατά όλων των ελεύθερων ανθρώπων.
H πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι μεταξύ των τραυματιών υπάρχουν 12 Βρετανοί, μικρά παιδιά από τη Γαλλία, δύο Ρουμάνοι, τέσσερις Νοτιοκορεάτες, ένας Γερμανός, ένας Πολωνός, ένας Κινέζος, δύο Έλληνες και ένας Αμερικανός.
Επιβεβαίωσε την ανακοίνωση των Αρχών για οκτώ συλλήψεις, συμπληρώνοντας ότι ο δράστης γεννήθηκε στο Λονδίνο και είχε κάποτε απασχολήσει τις Μυστικές Υπηρεσίες. Δεν ανέφερε πάντως το όνομά του.
Εξήρε τον ηρωικό αστυνομικό που έχασε τη ζωή του, αλλά και όλα τα μέλη των δυνάμεων ασφαλείας για την προσπάθεια που έκαναν από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε το χτύπημα.
«Ο δράστης δεν μπόρεσε να μπει στο Γουέστμίνστερ χάρη στον ηρωισμό των αστυνομικών» τόνισε.
Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι θα αυξηθούν οι περιπολίες σε όλη τη χώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Εσπανιόλ, ζητήθηκε «φρένο» στον θυμό για τον Ζοάν Γκαρσία
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ
- Η Camilla Araújo αποχωρεί από το OnlyFans μετά από πέντε χρόνια και κέρδη 20 εκατομμυρίων δολαρίων

