
Λεβέντης: Πάνω από ένα μήνα γνωρίζω για τους 180
«Την πληροφορία για τους 180 την έχω πάνω από έναν μήνα, από τη Γερμανία» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης σχετικά με την ενδεχόμενη απαίτηση των δανειστών για συμφωνία και ψήφιση των μέτρων και από την αντιπολίτευση.
«Δεν πρόκειται να ψηφίσω τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση» ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Ωστόσο, ανέφερε στον ΣΚΑΪ ότι «ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πρέπει να ψηφίσουν».
«Όχι εγώ να σηκώνω τον σταυρό και αυτοί να το παίζουν αντιμνημονιακοί» πρόσθεσε.
Ερωτηθείς σχετικά με ενδεχόμενη απαίτηση των δανειστών για συμφωνία και ψήφιση των μέτρων της κυβέρνησης και από την αντιπολίτευση, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αποκάλυψε ότι γνώριζε, από πολύ καιρό, τις προθέσεις των δανειστών. «Εγώ, την πληροφορία για τους 180 την έχω πάνω από έναν μήνα, από τη Γερμανία», είπε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνέχιση της έρευνας και μη αρχειοθέτηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για το πόθεν έσχες ζητεί ο εισαγγελέας
- «Πόλεμος» όπως «Βόλντεμορτ»; Ο Τζον Όλιβερ τρολάρει τον Τραμπ
- Νέες απειλές Τραμπ για πετρελαιοπηγές και νησί Χαργκ: Αν δεν υπάρξει συμφωνία θα τα ανατινάξουμε
- Δήμος Πεντέλης: «Η Πτέρυγα Μπόμπολα ξανά σε λειτουργία»
- Οι ημέρες και ώρες των play outs στη Super League
- Φέρνει η AI το τέλος του καπιταλισμού; Καμπανάκι από κορυφαίο τραπεζίτη – Στο στόχαστρο η μεσαία τάξη


