Μόντρεαλ: Συγκρούστηκαν μικρά αεροσκάφη πάνω από εμπορικό κέντρο
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν όταν δύο μικρά αεροσκάφη συγκρούστηκαν ενώ πετούσαν πάνω από εμπορικό κέντρο στα περίχωρα του Μόντρεαλ. Θεωρείται θαύμα δεν υπήρξαν και άλλα θύματα, κάθως το περιστατικό σημειώθηκε μεσημέρι και ενώ το εμπορικό κέντρο, ένα από τα μεγαλύτερα στην περιφέρεια του Κεμπέκ, ήταν κατάμεστο από κόσμο.
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν όταν δύο μικρά αεροσκάφη συγκρούστηκαν ενώ πετούσαν πάνω από ένα κατάμεστο από κόσμο εμπορικό κέντρο στα περίχωρα του Μόντρεαλ.
Το ένα αεροπλάνο συνετρίβη στη στέγη του εμπορικού κέντρου Promenades Saint-Bruno, 20 χιλιόμετρα ανατολικά του Μόντρεαλ. Το δεύτερο, ένα Τσέσνα, κατέπεσε στον χώρο στάθμευσης του κτιρίου, σε απόσταση 20 μέτρων από την κεντρική είσοδο.
Οι δύο πιλότοι ανασύρθηκαν τραυματισμένοι από τα συντρίμμια, διευκρίνισε η αστυνομία του Λονγκέιγ με μήνυμά της στον λογαριασμό της στο Twitter.
Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος, που συνέβη ενώ επικρατούσαν καλές καιρικές συνθήκες στην περιοχή, δεν έχουν αποσαφηνιστεί.
Θεωρείται θαύμα που δεν υπήρξαν και άλλα θύματα. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι και ενώ το εμπορικό κέντρο, ένα από τα μεγαλύτερα στην περιφέρεια του Κεμπέκ, ήταν κατάμεστο από κόσμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Πίτερ Νάιγκαρντ – Η βρώμικη περίπτωση του ψαρομάλλη, σεξουαλικού εγκληματία που συνδέεται με τον πρώην πρίγκιπα Άντριου
- Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη στην τράπεζα στον Εύοσμο
- Τι έδειξαν τα αλκοτέστ μετά το ρεβεγιόν Χριστουγέννων – Συνεχίζονται εντατικά οι έλεγχοι
- Παπανικολάου για Μόρις: «Τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά»
- Άγιος Δημήτριος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας ο δήμος
- Κυβερνοασφάλεια: Γιατί οι χάκερς αγαπούν τις γιορτές – Τρία τρανταχτά παραδείγματα των τελευταίων χρόνων
