Οι τοξικολογικές θα δείξουν τα αίτια θανάτου της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στη Φυλή
Ελληνίδα 30 ετών και πιθανότατα τοξικομανής είναι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Πέμπτης στον ΧΥΤΑ Φυλής.
Ελληνίδα 30 ετών και πιθανότατα τοξικομανής είναι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Πέμπτης στον ΧΥΤΑ Φυλής.
Η σορός της άτυχης γυναίκας, που εντοπίστηκε από οδηγό απορριμματοφόρου, ήταν σε προχωρημένη σήψη και έφερε τραύματα στο κεφάλι.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα δείξουν τα αίτια του θανάτου της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσπρωτία: Συνελήφθη να μεταφέρει πάνω από 60 κιλά κάνναβης με ενοικιαζόμενο ΙΧ
- Μήνυμα Λαριτζανί στις μουσουλμανικές χώρες: «Με ποια πλευρά είστε;»
- Όταν ο Λανουά εκτίθεται με κάποιους διαιτητές
- ΓΣΕΕ: Η πρώτη αντίδραση Παναγόπουλου για τα αδήλωτα ποσά εκατομμυρίων – «Στημένη υπόθεση»
- Βουλή: Πέρασε με τις ψήφους της ΝΔ ο «θόλος του Αχιλλέα» από την επιτροπή εξοπλιστικών – Στα 3 δισ. ευρώ το κόστος
- Το «ήσυχο Σαββατοκύριακο» της FA – Τα παιδιά απολαμβάνουν περισσότερο το ποδόσφαιρο χωρίς φωνές γονιών και προπονητών

