
Ο Μπεν Αφλεκ αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με το αλκοόλ
Ο αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Μπεν Άφλεκ αποκάλυψε ότι πρόσφατα ολοκλήρωσε την πρώτη φάση προγράμματος απεξάρτησης από το αλκοόλ.
Ο αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Μπεν Άφλεκ αποκάλυψε ότι πρόσφατα ολοκλήρωσε την πρώτη φάση προγράμματος απεξάρτησης από το αλκοόλ.
«Έχω ολοκληρώσει θεραπεία για εθισμό στο αλκοόλ. Είναι κάτι με το οποίο βρέθηκα αντιμέτωπος στο παρελθόν και θα συνεχίσω να το αντιμετωπίζω» έγραψε ο ηθοποιός στο Facebook.
«Θέλω να ζήσω τη ζωή στο έπακρο και να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος πατέρας. Θέλω τα παιδιά μου να γνωρίζουν ότι δεν είναι ντροπή να δέχεσαι βοήθεια, όταν τη χρειάζεσαι και να είμαι πηγή δύναμης για όποιον εκεί έξω χρειάζεται βοήθεια, αλλά φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα» ανέφερε.
Ο Μπεν Άφλεκ είχε εισαχθεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ και το 2001. Στο μήνυμά του στο Facebook ο 44χρονος ηθοποιός ευχαρίστησε την εν διαστάσει σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Τζένιφερ Γκάρνερ που φρόντιζε τα τρία παιδιά τους όσο έδινε τον αγώνα του.
«Είμαι τυχερός που έχω την αγάπη της οικογένειας και των φίλων μου, συμπεριλαμβανομένης της Τζεν, η οποία με στήριξε και φρόντιζε τα παιδιά μας, όσο προσπαθούσα να επιτύχω το στόχο που έθεσα» πρόσθεσε.
«Αυτό ήταν ένα από τα πολλά βήματα που πρέπει να κάνω προς μια θετική ανάκαμψη» έγραψε ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σύμφωνα με το Fox News.
Το διάσημο ζευγάρι ζει χωριστά από το 2015, αλλά δεν έχουν πάρει διαζύγιο, ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι προσπαθούν ακόμα και σήμερα να σώσουν τον γάμο τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Αυτή είναι η προσφορά της Ζάλγκιρις στον Βαλαντσιούνας» (pic)
- Νότια Κορέα: Οι ΗΠΑ εγκρίνουν πώληση και εκσυγχρονισμό στρατιωτικών ελικοπτέρων αξίας 4,2 δισ. δολαρίων
- Το κόστος στέγασης ως αιτία οργής των ψηφοφόρων – Έλλειψη κατοικιών και αποτυχία του ελέγχου των ενοικίων
- Adédèjì: «Παντρεύοντας» την παράδοση με την καινοτομία
- Τουρκία: Βίντεο από τους πυροβολισμούς με τους 6 νεκρούς
- Φορολογικές δηλώσεις: «Αυτόματα» πρόστιμα για τις εκπρόθεσμες από αρχές Ιουλίου





