Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
5 λόγοι που θα τον οδηγήσουν αμέσως στην πρόταση γάμου

5 λόγοι που θα τον οδηγήσουν αμέσως στην πρόταση γάμου

...

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, οι παντρεμένοι άνδρες χαίρουν άκρας υγείας ή τελοσπάντων η κατάσταση υγείας τους είναι καλύτερη από αυτήν των εργένηδων. Αν και πολλοί συνηθίζουν αστειευόμενοι να υποστηρίζουν ότι ο γάμος τους «τρώει τα νιάτα», η επιστήμη τους διαψεύδει με 5 ηχηρά επιχειρήματα:

*Γερό σκαρί

Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από ειδικούς του UCLA αναφέρει ότι οι άνδρες που παντρεύονται από τα 25 και μετά διαθέτουν πιο ανθεκτικό σκελετό σε σύγκριση με τους ανύπαντρους άνδρες ή όσους παντρεύονται νεότεροι.

*Εγκεφαλικό, φτου-φτου

Ισραηλινοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι όχι μόνο είναι πιο ευτυχισμένοι οι παντρεμένοι άνδρες, αλλά έχουν πολύ μικρότερο κίνδυνο να υποστούν εγκεφαλικό επεισόδιο. Ωστόσο, για τους άνδρες που είναι δυστυχισμένοι μέσα στο γάμο τους οι πιθανότητες εγκεφαλικού αυξάνονται. (ουπς!)

*Χίλια χρόνια να ζήσεις

Οι σχετικές μελέτες των τελευταίων χρόνων συγκλίνουν στο ίδιο συμπέρασμα: Ο γάμος χαρίζει στους άνδρες χρόνια ζωής. Γεγονός που μπορεί να οφείλεται στο ότι τρώνε πιο υγιεινά από τους εργένηδες ή απλά στην συναισθηματική κάλυψη που λειτουργεί τελικά ευεργετικά στην ψυχολογία και την υγεία του.

*Όπλο κατά του καρκίνου

Σύμφωνα με ερευνητές του Χάρβαρντ, οι παντρεμένοι άνδρες που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο έχουν 20% λιγότερες πιθανότητες, συγκριτικά με τους ανύπαντρους.

*Ηθικόν ακμαιότατον

Οι παντρεμένοι με παιδιά βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις των ποσοστών του ανδρικού πληθυσμού που πάσχει από κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, αλκοολισμό και εθισμό σε ναρκωτικές ουσίες.

gamos.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024