
Μέριλ Στριπ και Τομ Χανκς μαζί για πρώτη φορά σε ταινία
Δύο από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς τους, η Μέριλ Στριπ και ο Τομ Χανκς θα συμπρωταγωνιστήσουν για πρώτη φορά, στη νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, το πολιτικό δράμα "The Post", σύμφωνα με το περιοδικό Variety.
Δύο από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς τους, η Μέριλ Στριπ και ο Τομ Χανκς θα συμπρωταγωνιστήσουν για πρώτη φορά, στη νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, το πολιτικό δράμα “The Post”, σύμφωνα με το περιοδικό Variety.
Η ταινία πραγματεύεται τη δημοσίευση από τη Washington Post των εγγράφων του Πενταγώνου το 1971, μια υπόθεση που δέσποζε στα πρωτοσέλιδα σε ολόκληρο τον κόσμο όταν ο αρχισυντάκτης κι η εκδότρια της εφημερίδας ήρθε σε αντιπαράθεση με την αμερικανική ομοσπονδιακή κυβέρνηση για το δικαίωμά του να τα δημοσιεύσει.
Ο Τομ Χανκς, που έχει βραβευτεί με δύο Όσκαρ, θα υποδυθεί τον διευθυντή Μπεν Μπράντλι, ενώ η Στριπ θα ενσαρκώσει την εκδότρια Κέι Γκρέιαμ, όπως γράφει το Variety.
Στο δημοσίευμα δεν διευκρινίζεται πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας. Ο Σπίλμπεργκ ασχολείται τώρα με την παραγωγή της ταινίας δράσης “Ready Player One,” που αναμένεται να προβληθεί τον Μάρτιο του 2018.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νίκαια: Τι λένε Μαγιορκίνης και διοικήτρια νοσοκομείου για τα 9 κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης
- Γκουτέρες: Ισχυρή δέσμευση για επίτευξη λύσης στο Κυπριακό
- Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζει τις προτάσεις της ΕΛΑΣ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
- Περνάει ιατρικά και υπογράφει στην Ντόρτμουντ ο Καρέτσας (pic)
- Για νεους βανδαλισμούς κάδων κανει λόγο ο Δήμος Βύρωνα
- Ο MK προκάλεσε τον Μοντέρο σε μονό και ο γκαρντ του Ολυμπιακού απάντησε με ιδιαίτερο τρόπο (pic, vid)



