Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο 14% η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα έρευνα

Στο 14% η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα έρευνα

Στις δεκατέσσερις μονάδες κινείται η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ (33% έναντι 19%), ενώ το ΚΚΕ βρίσκεται στην τρίτη θέση (10%), σύμφωνα με τη δημοσκόπηση Σφυγμός της Prorata που διενεργήθηκε για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών», 1-3 Μαρτίου.

Στις δεκατέσσερις μονάδες κινείται η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ (33% έναντι 19%), ενώ το ΚΚΕ βρίσκεται στην τρίτη θέση (10%), σύμφωνα με τη δημοσκόπηση Σφυγμός της Prorata που διενεργήθηκε για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών» από 1-3 Μαρτίου 2017.

Τα ποσοστά αφορούν στη λεγόμενη δυνητική εκλογική επιρροή των κομμάτων. Η Prorata καταγράφει τις ατομικές απαντήσεις για την πιθανότητα ψήφου για καθένα κόμμα και υπολογίζει τα ποσοστά δυνητικής εκλογικής επιρροής κάθε κόμματος, αθροίζοντας τα ποσοστά εκείνων που έχουν δηλώσει ως ίση η μεγαλύτερη του 50%, την πιθανότητα να επιλέξουν κάθε κόμμα.

Ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 9%, η Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι με 8%, η Ένωση Κεντρώων με 7% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4%.

Στο ερώτημα περί πρόωρων εκλογών τους επόμενους έξι μήνες, το 59% απαντά «Όχι», το 32% «Ναι» και το 9% «Δεν ξέρω/Δεν απαντώ».

Η Prorata καταγράφει τις ατομικές απαντήσεις για την πιθανότητα ψήφου για καθένα κόμμα και υπολογίζει τα ποσοστά δυνητικής εκλογικής επιρροής κάθε κόμματος, αθροίζοντας τα ποσοστά εκείνων που έχουν δηλώσει ως ίση η μεγαλύτερη του 50%, την πιθανότητα να επιλέξουν κάθε κόμμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024