
Το βράδυ ο ελληνικός τελικός της Eurovision
Το βράδυ της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός τελικός για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2017 στο Κίεβο της Ουκρανίας. Οι θεατές θα κληθούν να επιλέξουν ένα από τα τρία τραγούδια που ερμηνεύει η Demy.
Το βράδυ της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός τελικός για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2017 στο Κίεβο της Ουκρανίας.
Οι θεατές θα κληθούν να επιλέξουν ένα από τα τρία τραγούδια που ερμηνεύει η Demy.
Τη βραδιά του ελληνικού τελικού θα παρουσιάσουν ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά.
Στην εκπομπή θα παρουσιαστούν τα 3 υποψήφια τραγούδια σε μουσική και παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους των Τζον Μπάλαρντ και Ρόμι Παπαντέα.
Τη σκηνοθετική επιμέλεια του τραγουδιού που θα επιλεγεί υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.
Η Demy, αλλά και ο Hovig με το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, θα βρίσκονται στο στούντιο της ΕΡΤ.
Οι θεατές, μαζί με εννέα κριτικές επιτροπές από εκπροσώπους συλλόγων της ομογένειας θα επιλέξουν το τραγούδι που προτιμούν, ψηφίζοντας με γραπτό μήνυμα ή μέσω κλήσης από σταθερό τηλέφωνο.
Η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα τα έσοδα που θα προκύψουν από τα SMS και τις τηλεφωνικές κλήσεις.
Ο ελληνικός τελικός θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 6 Μαρτίου στις 22:00 το βράδυ στην ΕΡΤ1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εκκαθαρίσεις, θρησκεία, πόλεμος: Το Πεντάγωνο στη δίνη ενός αχαλίνωτου Χέγκσεθ, που κάνει «πολιτιστικό πόλεμο»
- Συνταγή: Κεφτέδες κοκκινιστοί με φέτα
- Καύσιμα: Οι τιμές στην Ευρώπη πριν τον πόλεμο και μετά την εκεχειρία – Η απόλυτη σύγκριση με βάση τα επίσημα στοιχεία
- Στη Ρωσία έφτασε ο Αραγτσί, θα συναντηθεί με Πούτιν – Τουλάχιστον 14 νεκροί στον Λίβανο από ισραηλινές επιθέσεις
- Αίθριος ο καιρός με μικρή πτώση της θερμοκρασίας τη Δευτέρα
- PHAT: Το 5ήμερο πρόγραμμα που σε «ανεβάζει» επίπεδο





