Πανελλαδικές: Παράταση ώς 10 Μαρτίου για τις αιτήσεις
Παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή της Αίτησης - Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας η προθεσμία για την υποβολή της εν λόγω Αίτησης-Δήλωσης παρατείνεται μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαρτίου.
Παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή της Αίτησης – Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας η προθεσμία για την υποβολή της εν λόγω Αίτησης-Δήλωσης παρατείνεται μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαρτίου.
Επιπρόσθετα οι υποψήφιοι παλαιότερων ετών, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, θα πρέπει προς διευκόλυνσή τους να προσκομίσουν τη Βεβαίωση Πρόσβασης ή Βεβαίωση Συμμετοχής στην οποία αναγράφεται ο κωδικός αριθμός υποψηφίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπενίν: Απόπειρα πραξικοπήματος – «Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο», ασφαλής ο πρόεδρος, λέει η κυβέρνηση
- «Ο κόσμος δεν είναι χαζός» – Ο Βασίλης Μπισμπίκης για το τροχαίο, τους δικούς του ανθρώπους και τον κιτρινισμό
- Αναστάτωση στο Χίθροου: Επίθεση με σπρέι πιπεριού, αναφορές για τραυματίες – Μια σύλληψη
- Πρωτοφανής επίθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην ΕΕ μετά το πρόστιμο στο Χ
- Ποιο είναι το πιθανό trade για να καταλήξει στους Λέικερς ο Αντετοκούνμπο…
- Χριστούγεννα: Την Πέμπτη ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων