
Eurovision: Στις 6 Μαρτίου ο ελληνικός τελικός
Στις 6 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός τελικός για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2017 στο Κίεβο της Ουκρανίας. Οι θεατές θα κληθούν να επιλέξουν ένα από τα τρία τραγούδια που ερμηνεύει η Demy.
Στις 6 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός τελικός για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2017 στο Κίεβο της Ουκρανίας. Οι θεατές θα κληθούν να επιλέξουν ένα από τα τρία τραγούδια που ερμηνεύει η Demy.
Τη βραδιά του ελληνικού τελικού θα παρουσιάσουν ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά.
Στην εκπομπή θα παρουσιαστούν τα 3 υποψήφια τραγούδια σε μουσική και παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους των Τζον Μπάλαρντ και Ρόμι Παπαντέα.
Τη σκηνοθετική επιμέλεια του τραγουδιού που θα επιλεγεί υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.
Η Demy, αλλά και ο Hovig με το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, θα βρίσκονται στο στούντιο της ΕΡΤ.
Οι θεατές, μαζί με εννέα κριτικές επιτροπές από εκπροσώπους συλλόγων της ομογένειας θα επιλέξουν το τραγούδι που προτιμούν, ψηφίζοντας με γραπτό μήνυμα ή μέσω κλήσης από σταθερό τηλέφωνο.
Η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα τα έσοδα που θα προκύψουν από τα SMS και τις τηλεφωνικές κλήσεις.
Ο ελληνικός τελικός θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 6 Μαρτίου στις 22:00 το βράδυ στην ΕΡΤ1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάτρα: Στο νοσοκομείο 14χρονη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Συνελήφθη η μητέρα της
- «Λογαριασμός ευθύνης» για τους πρώτους 30 μήνες από τον Ν. Χαρδαλιά – 352 έργα και παρεμβάσεις σε ολόκληρη την Αττική
- Επίσημα προπονητής της Ντουμπάι BC ο Τσάβι Πασκουάλ – Υπέγραψε για τρία χρόνια (pic,vid)
- ΠΑΣΟΚ: Ένα γρήγορο μάθημα για όσα δεν μας λένε για την παιδεία από τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Στέφανο Παραστατίδη
- Τα ισχυρότερα νομίσματα των τελευταίων 20 ετών
- LIVE: Γαλλία – Ισπανία




