Πρόωρος τελικός στο Κύπελλο βόλεϊ γυναικών
Μόνο ο ένας από τους «αιώνιους» αντίπαλους του ελληνικού αθλητισμού θα διεκδικήσει το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών, αφού η κληρωτίδα έβγαλε αντιμέτωπους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο φάιναλ 4 της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί το διήμερο 4-5 Μαρτίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας. Το άλλο εισιτήριο θα διεκδικήσουν Μαρκόπουλο και Πανναξιακός.
Μόνο ο ένας από τους «αιώνιους» αντίπαλους του ελληνικού αθλητισμού θα διεκδικήσει το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών, αφού η κληρωτίδα έβγαλε αντιμέτωπους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο φάιναλ 4 της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί το διήμερο 4-5 Μαρτίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας.
Το άλλο εισιτήριο θα διεκδικήσουν Μαρκόπουλο και Πανναξιακός.
Η σειρά των ημιτελικών θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες. Οι ημιτελικοί το Σάββατο 4 Μαρτίου θα διεξαχθούν στις 17:00 και στις 19:00, ενώ ο τελικός της Κυριακής 5 Μαρτίου θα ξεκινήσει στις 17:00, όμως οι ώρες έναρξης ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ύστερα από τις τελικές συζητήσεις με την ΕΡΤ, που θα μεταδώσει τηλεοπτικά τη διοργάνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: «Πολύ ελαφριά» αποκατάσταση της συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο
- Ματσάδο και Τραμπ δεν είναι οι πρώτοι – Νομπελίστες ειρήνης που στήριξαν πολεμικούς εφιάλτες
- Γαλλία: Φορτηγάκι πέφτει πάνω σε παιδιά στη Μασαλία – 11 τραυματίες, 8χρονος σοβαρά
- Μπορούν Πεκίνο και Μόσχα να απαγάγουν ηγέτες όπως οι ΗΠΑ;
- Βενεζουέλα: Η Ροδρίγκες καθαίρεσε τον υπουργό Βιομηχανίας, από τους πιο πιστούς στον Μαδούρο
- Μινεσότα: Ερευνα σε βάρος δημοκρατικών για «συνωμοσία» διενεργεί το υπουργείο Δικαιοσύνης
