Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 36χρονης το 2013 στα Πατήσια
Φως στη δολοφονία 36χρονης Γεωργιανής που βρέθηκε νεκρή από ασφυξία στις 28 Ιουνίου 2013 στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην περιοχή των Πατησίων έριξε το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Όπως προέκυψε, δράστης είναι ένας 34χρονος Αιγύπτιος, σύντροφος του θύματος.
Φως στη δολοφονία 36χρονης Γεωργιανής που βρέθηκε νεκρή από ασφυξία στις 28 Ιουνίου 2013 στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην περιοχή των Πατησίων έριξε το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Όπως προέκυψε, δράστης είναι ένας 34χρονος Αιγύπτιος, σύντροφος του θύματος. Είχε προσαχθεί από την πρώτη στιγμή και είχε ισχυριστεί ότι απουσίαζε τρεις-τέσσερις μέρες από την Ελλάδα τον καιρό της δολοφονίας, ενώ είχε επιχειρήσει να ρίξει ευθύνες στον πρώην σύζυγο της 36χρονης.
Ωστόσο, οι εργαστηριακές εξετάσεις κατέδειξαν ότι κατά την ημέρα του φονικού ήταν στο διαμέρισμα, δεδομένου ότι βρέθηκε εκεί το DNA του.
Μετά από πολύμηνες αναζητήσεις, ο 34χρονος εντοπίστηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και προσήχθη στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, όπου, μετά την έκδοση σχετικού εντάλματος, συνελήφθη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Επίκειται αμερικανική επίθεση, λένε ισραηλινοί αξιωματούχοι
- Ποινική δίωξη σε βάρος του γνωστού μάνατζερ για επικίνδυνη οδήγηση και απείθεια
- Η Burberry κάνει βουτιά στο βρετανικό DNA της και φέρνει την κλασική καμπαρντίνα ξανά στο προσκήνιο
- Betsson Talks – Πανιώνιος Betsson: Όταν οι Παίκτες Μιλούν Αληθινά
- Καισαριανή: Τρεις Έλληνες Εβραίοι ανάμεσα στους εκτελεσθέντες
- Τσουκαλάς: Πιο νωρίς θα δούμε την ταινία του Μπραντ Πιτ από την Ύδρα παρά το βίντεο του Άδωνι Γεωργιάδη