Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη
Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τραγουδοποιό Λουκιανό Κηλαηδόνη θα πουν αύριο, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, συγγενείς και φίλοι. Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η σύζυγός του Άννα Βαγενά έκανε γνωστό ότι η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο θέατρο «Μεταξουργείο».
Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τραγουδοποιό Λουκιανό Κηλαηδόνη θα πουν αύριο, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, συγγενείς και φίλοι.
Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η σύζυγός του Άννα Βαγενά έκανε γνωστό ότι η σορός του Λουκιανού Κηλαηδόνη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο θέατρο «Μεταξουργείο».
Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών.
Αναλυτικά η ανάρτηση της Άννας Βαγενά:
«Αύριο, Πέμπτη 9/02/2017, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ η σορός του Λουκιανού θα βρίσκεται στο θέατρό μας, το “Μεταξουργείο”, Ακαδήμου 14 στο Μεταξουργείο για όσους επιθυμούν να τον αποχαιρετήσουν. Η οικογένεια Λουκιανού Κηλαηδόνη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αντικαταστάθηκε ο διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Ωρωπού με απόφαση Κικίλια
- Πώς το scrolling επηρεάζει τον εγκέφαλό μας
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζητά εκλογές και οδηγείται σε «μετωπική» με τον Μητσοτάκη
- Ξεκινούν σήμερα οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ – Ποιοι πάνε ταμείο
- Συνταγή: Σαλάτα με κριθαράκι και ρεβύθια
- Το σπιράλ της ακρίβειας: Εκρηκτικές ανατιμήσεις, νέες απειλές και καθηλωμένα εισοδήματα
- Ξεκινά η επιχείρηση «Ελευθερία» των ΗΠΑ στα Στενά του Ορμούζ – Τάνκερ χτυπήθηκε από «άγνωστα βλήματα» ανοικτά των ΗΑΕ
- Ο πρώην δήμαρχος Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 04.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-melquizedeque-32598114-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442