Τσίπρας: Η αβεβαιότητα θα τελειώσει
«Η αβεβαιότητα θα τελειώσει» διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε δημοσιογράφους, βγαίνοντας τη Δευτέρα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου. Είχε προηγηθεί σύσκεψη με συνεργάτες του. Η αξιολόγηση θα κλείσει στις 20 Φεβρουαρίου, δήλωσε ο Νίκος Παππάς.
«Η αβεβαιότητα θα τελειώσει» διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε δημοσιογράφους, βγαίνοντας τη Δευτέρα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου. Είχε προηγηθεί σύσκεψη με συνεργάτες του.
Νωρίτερα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, μιλώντας στον Real εξέφρασε αισιοδοξία ότι η αξιολόγηση θα κλείσει στο Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου.
«Είμαστε αισιόδοξοι ότι στις 20 Φεβρουαρίου αυτό το πράγμα θα κλείσει και θα μπορέσουμε να σταθεροποιήσουμε την χώρα» ανέφερε και συμπλήρωσε πως «όλες οι πλευρές έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν ευνοεί κανένα» να έχουμε συνέχιση των διαπραγματεύσεων μέχρι το καλοκαίρι.
Ερωτηθείς κατά πόσο η κυβέρνηση θεωρεί ότι η συμφωνία μπορεί να κλείσει, με το ΔΝΤ να παραμένει σε ρόλο τεχνικού συμβούλου, ο κ. Παππάς απάντησε: «Ακριβώς. Και θεωρώ ότι ακόμα και σε κύκλους πέραν της κυβερνητικής πλειοψηφίας αυτό έχει αρχίσει να γίνεται κατανοητό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ομόνοια: Δυστύχημα ο θάνατος του 15χρονου μαθητή από την Γαλλία – Μαρτυρίες συμμαθητών του
- Ολυμπιακός: Το κομβικό δίδυμο Ρέτσος-Πιρόλα και τα ντέρμπι
- Κτίριο πρώην Ειρηνοδικείου μετατρέπεται σε δημοτική βιβλιοθήκη
- Πώς η Κρίστι Νόεμ «γκρεμίστηκε» από το βάθρο της στο υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
- Κατάρ: Βάζει τέλος στις εξαγωγές πετρελαίου λόγω του πολέμου
- «Μεγάλη εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη – Πρώτη στην τηλεθέαση την Πέμπτη 5 Μαρτίου

