Συσκέψεις στο ΕΣΡ για τις άδειες των ιδιωτικών καναλιών
Συνεχίζονται οι συσκέψεις στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για την κατάρτιση ενός «οδικού χάρτη» για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών. Κύκλοι του ΕΣΡ δηλώνουν ότι υπάρχουν αρκετές παράμετροι που πρέπει να μελετηθούν, καθώς ξεφεύγουν από τις αρμοδιότητες της Αρχής.
Συνεχίζονται οι συσκέψεις στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για την κατάρτιση ενός «οδικού χάρτη» για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών. Κύκλοι του ΕΣΡ δηλώνουν ότι υπάρχουν αρκετές παράμετροι που πρέπει να μελετηθούν, καθώς ξεφεύγουν από τις αρμοδιότητες της Αρχής.
Την περασμένη εβδομάδα εστάλησαν επιστολές στους θεσμικούς εκπροσώπους και τις Ενώσεις του Τύπου (ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος &Ακροάματος, Ένωση Παραγωγών Κινηματογράφου, ΕΙΤΗΣΕΕ), στο πλαίσιο της διαβούλευσης για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.
Όσον αφορά τα κόμματα, επιστολή για το θέμα έστειλε προς το ΕΣΡ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη, στην οποία αναφέρει ρητά, ότι το τίμημα για την απόκτηση μιας άδειας θα πρέπει να είναι «πολύ σημαντικό» -χωρίς ωστόσο να το καθορίζει- και υπογραμμίζει την ανάγκη πλήρους εκμετάλλευσης του φάσματος.
Τέλος, στο πλαίσιο του διαλόγου με τα κόμματα, επίσκεψη στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης πραγματοποίησε και ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλ. Κασιδιάρης, ο οποίος παρέδωσε επιστολή με τις θέσεις του κόμματός του για την τήρηση της πολυφωνίας, χωρίς ωστόσο το κόμμα του να έχει κάνει ουσιαστική τοποθέτηση, όσον αφορά συγκεκριμένα σημεία για την αδειοδότηση των καναλιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βίντεο ντοκουμέντο από τη Λέρο: Όταν ο πατέρας χτυπούσε τον γιο του πριν από ένα χρόνο
- Ιράν: Αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν πτήσεις προς τα αεροδρόμια της Ισλαμικής Δημοκρατίας
- Η υποκρισία Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και η αφωνία για τις υποκλοπές – «Δεν τελείωσε εδώ», λέει η αντιπολίτευση
- Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 8-15: Ολοταχώς για μια ακόμα κούπα οι Ερυθρόλευκοι
- Γκουτέρες: Ζητά «άμεση εκεχειρία» ανάμεσα σε Πακιστάν και Αφγανιστάν – Το Ιράν πρότεινε να μεσολαβήσει
- Το Lancet προειδοποιεί πως η «επίθεση Κένεντι στην επιστήμη μπορεί να χρειαστεί γενιές να αναστραφεί»


