Στο σπίτι του αναρρώνει ο ισπανός ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας ύστερα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Πέμπτη. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Sun ο ηθοποιός βρίσκονταν στο σπίτι του στο Surrey και αθλούνταν όταν ένιωσε πόνους στο στήθος.
Στο σπίτι του αναρρώνει ο ισπανός ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας ύστερα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Πέμπτη.
Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Sun ο ηθοποιός βρίσκονταν στο σπίτι του στο Surrey και αθλούνταν όταν ένιωσε πόνους στο στήθος.
Αμέσως κλήθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ο χολιγουντιανός ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί τον κράτησαν για παρακολούθηση μέχρι να διαπιστωθεί ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος στην The Sun χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει πιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα της υγείας του.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών