H Ρωσία δεν θα ήθελε οι ΗΠΑ να φύγουν από το Αφγανιστάν
Αντίθετη εμφανίζεται η Ρωσία σε ενδεχόμενη απόσυρση των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων από το Αφγανιστάν, με στελέχη του υπουργείου Εξωτερικών στη Μόσχα να εκτιμούν ότι κάτι τέτοιο «θα επιδείνωνε την κατάσταση στη χώρα». «Από ό,τι γνωρίζουμε, ο Τραμπ δεν έχει τέτοια πρόθεση, κάτι που είναι λογικό» λέει ο σύμβουλος του Πούτιν για το Αφγανιστάν.
Αντίθετη εμφανίζεται η Ρωσία σε ενδεχόμενη απόσυρση των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων από το Αφγανιστάν, με στελέχη του υπουργείου Εξωτερικών στη Μόσχα να εκτιμούν ότι κάτι τέτοιο θα επιδείνωνε την κατάσταση στη χώρα, όπως μεταδίδει το ρωσικό Interfax.
Σύμφωνα με τα στελέχη που επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει συνομιλήσει για το ζήτημα με τη νέα αμερικανική κυβέρνηση.
«Από ό,τι γνωρίζουμε, ο Τραμπ δεν έχει προς το παρόν καμία πρόθεση να αποσυρθεί, κάτι που είναι λογικό» ανέφερε στο πρακτορείο ο Ζαμίρ Καμπούλοφ, ειδικός σύμβουλος του ρώσου προέδρου για το Αφγανιστάν.
Ο Καμπούλοφ είπε πως αυτό είναι λογικό «επειδή αν [ο Τραμπ] αποφάσιζε να αποσύρει την αμερικανική παρουσία στο σημερινό περιβάλλον, τα πάντα θα κατέρρεαν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα απώλεια για τη Μονακό: Nοκ-άουτ και ο Τάις με τον Παναθηναϊκό
- «Έχω παιδιά»: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στο MEGA
- Επέκταση της διεθνούς δράσης του Kaizen Foundation με νέες στρατηγικές συνεργασίες σε Ευρώπη και Νότια Αμερική
- Στη Λιβύη ο Γεραπετρίτης – Θα συναντηθεί με τον Χαφτάρ
- Πύργος: Μάχη για τη ζωή του δίνει 30χρονος μετά από τροχαίο
- Ξέχνα το Χόλιγουντ: Τα Όσκαρ αποκτούν νέο «σπίτι» από το 2029