Δεν αποκλείει ο Λευκός Οίκος κοινές επιχειρήσεις με τη Ρωσία κατά ISIS στη Συρία
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι «ανοιχτές» στην ιδέα να διεξαχθούν κοινές στρατιωτικές επιχειρήσεις με τη Ρωσία εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, δήλωσε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ στην πρώτη ενημέρωση των δημοσιογράφων μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι «ανοιχτές» στην ιδέα να διεξαχθούν κοινές στρατιωτικές επιχειρήσεις με τη Ρωσία εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, δήλωσε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.
«Αν υπάρχει μία δυνατότητα να νικήσουμε το Ισλαμικό Κράτος σε συνεργασία με οποιαδήποτε χώρα, είτε αυτή είναι η Ρωσία είτε κάποια άλλη, και αν έχουμε εθνικό συμφέρον στο θέμα αυτό, τόσο ασφαλώς θα το κάνουμε» είπε ο Σον Σπάισερ στην πρώτη ενημέρωση των δημοσιογράφων μετά την ορκωμοσία του νέου Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]

