Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατάργηση οφσάιντ, κίτρινης κάρτας και αύξηση αλλαγών προτείνει ο Φαν Μπάστεν

Κατάργηση οφσάιντ, κίτρινης κάρτας και αύξηση αλλαγών προτείνει ο Φαν Μπάστεν

Επαναστατικές αλλαγές, οι οποίες θα αλλάξουν πλήρως τον χαρακτήρα του ποδοσφαίρου όπως το ξέρουμε, προτείνει σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «Sport Bild» ο Μάρκο Φαν Μπάστεν. Οι προτάσεις του παλαίμαχου Ολλανδού διεθνούς έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, λόγω της θέσης του ως υπεύθυνου τεχνικής ανάπτυξης της FIFA.

Επαναστατικές αλλαγές, οι οποίες θα αλλάξουν πλήρως τον χαρακτήρα του ποδοσφαίρου όπως το ξέρουμε, προτείνει σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «Sport Bild» ο Μάρκο Φαν Μπάστεν.

Οι προτάσεις του παλαίμαχου Ολλανδού διεθνούς έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, λόγω της θέσης του ως υπεύθυνου τεχνικής ανάπτυξης της FIFA.

Μεταξύ άλλων, ο άλλοτε σταρ της Μίλαν και των «οράνιε» προτείνει την πλήρη κατάργηση του οφσάιντ, την αντικατάσταση της κίτρινης κάρτας με προσωρινή αποβολή για πέντε ή δέκα λεπτά, αλλά και την αύξηση των αλλαγών που έχει δικαίωμα να κάνει κάθε προπονητής.

Επίσης, ο Φαν Μπάστεν τάχθηκε υπέρ της κατάργησης της παράτασης και της αντικατάστασής της με μία διαδικασία σαν τα πέναλτι, με τη διαφορά ότι κάθε παίκτης θα ξεκινά με τη μπάλα στα πόδια από τα 25μ. και θα πλησιάζει προς την εστία, προσπαθώντας να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα μέσα σε οκτώ δευτερόλεπτα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024