Προκαταρκτική εξέταση για τους υπευθύνους των «Παραπολιτικών»
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης, που αποδίδει ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος στους υπευθύνους του ομίλου «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο, διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος.
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης, που αποδίδει ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος στους υπευθύνους του ομίλου «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο, διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος.
Η έρευνα ανατέθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αρετή Σκαφίδα, η οποία έχει εντολή να διακριβώσει τη βασιμότητα όσων εκθέτει στη μήνυσή του ο υπουργός σε βάρος των δύο δημοσιογράφων και να αποφανθεί αν έχουν διαπράξει το κακούργημα της απόπειρας εκβίασης.
Ο κ. Καμμένος υποστηρίζει πως οι δύο δημοσιογράφοι εξαπολύουν επιθέσεις εναντίον του χρησιμοποιώντας το ανήλικο παιδί του, προκειμένου ο ίδιος να αποσύρει κατηγορίες σε βάρος τους για ποσά που φαίνεται να έλαβαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Οι δύο δημοσιογράφοι αναμένεται σε λίγη ώρα να οδηγηθούν στο Αυτόφωρο κατηγορούμενοι για συκοφαντική δυσφήμιση, αδίκημα που τους απαγγέλθηκε χθες, Τρίτη, από τον εισαγγελέα μετά τη μήνυση του κ. Καμμένου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι προτίθενται να ζητήσουν τριήμερη προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπισή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Τα τάνκερ αποφεύγουν το θαλάσσιο πέρασμα μετά τις επιθέσεις στο Ιράν
- Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του Ιράν
- Η επίθεση στο Ιράν το μεγαλύτερο ρίσκο της εξωτερικής πολιτικής Τραμπ
- CIA για Ιράν: Ο Χαμενεΐ θα μπορούσε να αντικατασταθεί από σκληροπυρηνικούς των Φρουρών της Επανάστασης
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο απαιτούν άμεση ψηφοφορία για να περιορίσουν τη δράση του Τραμπ στο Ιράν
