Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ράιαν Γκόσλινγκ: Από τη «La La Land» στο… φεγγάρι

Αφού χόρεψε και τραγούδησε στο La La Land του Ντάμιεν Σαζέλ -κερδίζοντας και μερικά βραβεία-, ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι έτοιμος για τα επόμενα βήματά του που θα τον φέρουν πάλι στον κόσμο της μουσικής, σε ένα δυστοπικό Λος Άντζελες και στο... φεγγάρι.

Αγγελική Στελλάκη

Αφού χόρεψε και τραγούδησε στο La La Land του Ντάμιεν Σαζέλ -κερδίζοντας και μερικά βραβεία-, ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι έτοιμος για τα επόμενα βήματά του που θα τον φέρουν πάλι στον κόσμο της μουσικής, σε ένα δυστοπικό Λος Άντζελες και στο… φεγγάρι.

Έπειτα από μία πολύ καλή χρονιά που περιλάμβανε το οσκαρικό Μεγάλο Σορτάρισμα, την ευτυχή συνάντησή του με τον Ράσελ Κρόου στο The Nice Guys και τον ρόλο του ως ερωτευμένου τζαζίστα στο La La Land, ο Γκόσλινγκ πρωταγωνιστεί και στην επόμενη ταινία του Σαζέλ, στη νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ, αλλά και στο σίκουελ του Blade Runner.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από το Ημερολόγιο, αλλά απέδειξε την αξία του με ταινίες όπως τα Half Nelson, Ο Λαρς και η κούκλα του, Blue Valentine και Drive.

Στη νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ με τίτλο Song to Song, ο Ράιαν Γκόσλινγκ ερμηνεύει έναν στιχουργό στο Όστιν του Τέξας σε μία ιστορία αποπλάνησης και προδοσίας -τουλάχιστον σύμφωνα με την λακωνική παρουσίαση της ταινίας.

Η ταινία έχει ολοκληρώσει γυρίσματα και θα κάνει την πρεμιέρα της τον Μάρτιο στο Φεστιβάλ SXSW, όπου θα προβληθεί ως ταινία έναρξης.

Στο πλευρό του Γκόσλινγκ βρίσκουμε -μεταξύ άλλων- τους Χάλεϊ Μπένετ, Μάικλ Φασμπέντερ, Νάταλι Πόρτμαν, Ρούνι Μάρα.

Ο Γκόσλινγκ πρωταγωνιστεί και στην πλέον πολυαναμενόμενη ταινία του 2017. Δεν μιλάμε για το Επεισόδιο VIII του Star Wars, αλλά για το σίκουελ του Blade Runner, το οποίο σκηνοθετεί ο Ντενί Βιλνέβ. Στο Blade Runner 2049, o Γκόσλινγκ ερμηνεύει έναν blade runner, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με μία αποκάλυψη και θα αναζητήσει τον Ρικ Ντεκάρτ (Χάρισον Φορντ), προκειμένου να μάθει την αλήθεια.

Ο νεαρός σταρ δηλώνει ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του στην ταινία. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, ο Γκόσλινγκ λέει: «Εάν κάνατε μία λίστα με όλα τα χαρακτηριστικά που θα ελπίζατε να βρείτε σε έναν σκηνοθέτη και στέλνατε τη λίστα αυτή στον Άγιο Βασίλη, τότε το πρωί θα υπήρχε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου ένας Ντενί Βιλνέβ».

«Ίσως λίγο μεθυσμένος από το εγκ νογκ, αλλά θα ήταν εκεί!» πρόσθεσε.

Το μεγάλο στοίχημα του ηθοποιού, όμως, φαίνεται πως θα είναι η επόμενη συνεργασία του με τον Ντάμιεν Σαζέλ, σκηνοθέτη του «La La Land». Ο Γκόσλινγκ θα ερμηνεύσει τον Νιλ Άρμστρονγκ, τον πρώτο άνθρωπο που πάτησε στο φεγγάρι, σε μία βιογραφία με τίτλο «First Man» που θα επικεντρώνεται στα έτη 1961 – 1969 και θα αφηγείται τις θυσίες που έπρεπε να κάνει ο Άρμστρονγκ για να γράψει ιστορία.

Όχι κι άσχημα για τον Καναδό ηθοποιό που ξεκίνησε την καριέρα του από το Mickey Mouse Club…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024