Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Bachelor σε bistro!

Bachelor σε bistro!

...

Η πρόσκληση ήταν σαφής: Ελα casual και πεινασμένη! Και οι οδηγίες για το σημείο συνάντησης δεν παρέπεμπαν στα γνωστά, γεμάτα κόσμο στέκια. Τέλεια! Και φαγητό και χαλαρά χωρίς να τρέχουμε για μπούκλες –στράπλες-μανικιούρ και κάπου που θα βρούμε να παρκάρουμε και θα είμαστε άνετες. Η Τζίνα – η μέλλουσα νύφη / φίλη μας – τα είχε σκεφτεί όλα σωστά και κυρίως διαφορετικά.

Το ραντεβού ήταν για τις 9 στο bistro Melchior στην Κηφισιά. Η αισθητική του μαγαζιού μας κέρδισε αμέσως και το τραπέζι που ήταν στρωμένο για την περίσταση αλλά όχι υπεροβολικά… ροζ σαν να αποτέλεσαν εξ αρχής την εγγύηση για μαι βραδιά αξέχαστη. Ε, βοηθούσε λιγάκι και το δικό μας ανεβασμένο κέφι μιας και συναντιόμασταν αγαπημένες φίλες μετά από καιρό. Στη δική μας ανεβασμένη διάθεση συντονίστηκαν και τα παιδιά του μαγαζιού που με ιδιαίτερο κέφι και μια ευγένεια φιλική παρά τυπική μας ενημερώσαν για το μενού και τις επιλογές που έχουμε για τα κοκτέιλ– Pornstar Lemon Pie, Mai Τai και φυσικά Cosmopolitan!

Το θετικό σε ένα τέτοιο μέρος, σαν το Melchior, είναι η όμορφη μουσική που όμως σου επιτρέπει την κουβέντα. Γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό σε μια τέτοια μέρα που τα πειράγματα προς τη νύφη πήγαιναν και έρχονταν και οι αναμνήσεις με αστείες και συγκινητικές στιγμές της φιλίας μας γέμισαν τη βραδιά ηχηρά γέλια και γλυκά δάκρυα. Το μοναδικό διάλειμμα σε όλο αυτό το κοριτσίστικο γλέντι ήταν όταν κατέφθασαν οι λιχουδιές που είχαμε παραγγείλει.

Πραγματική έκπληξη. Γιατί στην πραγματικότητα καμία από τις επιλογές δεν είχε τον «φερετζέ» του γκουρμέ. Ηταν όλες απλές, οικείες επιλογές. Φαινομενικά. Γιατί στην πραγματικότητα ήταν πεντανόστιμα και ιδιαιτέρως ξεχωριστά γιατί απλά οι πρώτες ύλες ήταν υψηλής ποιότητας και η προετοιμασία τους προσεγμένη: από την πανσέτα με ρακόμελο και το ψαρονέφρι με σάλτσα πιπεριού μέχρι το μιλφέιγ λαχανικών, τις χορταστικές τορτίγιες και τις λαχταριστές σαλάτες. Ειδική μνεία θα κάνω στο μπιφτέκι του burger που ήταν απλά θεϊκό – και έχω δοκιμάσει πολλά ανά την Αττική.

Και εκεί που λέγαμε ότι δεν πάει άλλο, ήρθαν και τα γλυκά: pan cakes σοκολάτας που λιώνουν στο στόμα σου – εκεί έγινε μια μικρή μάχη με τις συνδαιτυμόνες – και πλούσιο cheececake.

Σταθήκαμε και κάπως τυχερές γιατί είχαν περισσέψει και από το πρωί μόλις τρία cinnamon rolls τα οποία ήταν επίσηςπεντανόστιμα και χειροποίητα. Τα ετοιμάζει καθημερινά η Αννα – μια από τις ιδιοκτήτριες του μαγαζιού – η οποία και μας τα κέρασε έτσι που μας έβλεπε ενεργές και ασταμάτητες στο φαγοπότι.

Εννοείται ότι δώσαμε ραντεβού να πάμε και για brunch για να δοκιμάσουμε εκτός από αυτά και ομελέτες και τις μπαγκέτες με διάφορους γευστικούς συνδυασμούς.

Δεν περνάει μόνο ο έρωτας τελικά από το στομάχι αλλά και η διασκέδαση! Γιατί αυτό είναι και το νόημα του bachelor: να διασκεδάσει η νύφη όπως ακριβώς της αρέσει και όχι με συμβατικούς τρόπους.

gamos.gr

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024