Απέχουν από τη σίτιση 150 πρόσφυγες στην Πάτρα
Σε απεργία πείνας προχώρησαν από τη Δευτέρα οι 150 σύροι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο πρώην ξενοδοχείο Rion beach, στην Πάτρα. Οι οικογένειές τους απέχουν από τη σίτιση, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνθήκες διαβίωσής τους και την ανυπαρξία ιατρικής μέριμνας. Όπως υποστηρίζουν, και το φαγητό που τους προσφέρεται δεν τρώγεται ούτε από ζώα.
Σε απεργία πείνας προχώρησαν από τη Δευτέρα οι 150 σύροι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο πρώην ξενοδοχείο Rion beach, στην Πάτρα.
Οι οικογένειες των προσφύγων απέχουν από τη σίτιση, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνθήκες διαβίωσής τους, την ανυπαρξία ιατρικής μέριμνας, ενώ, όπως υποστηρίζουν, και το φαγητό που τους προσφέρεται δεν τρώγεται ούτε από ζώα.
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, εκπρόσωποι των προσφύγων καταγγέλλουν τη στάση των μελών της ΜΚΟ Praxis απέναντί τους, καθώς τους απαγορεύουν να βγάζουν προς τα έξω τα παράπονά τους και σε «αντίποινα» τους εμποδίζουν να μπαίνουν στα δωμάτιά τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δυτική Οχθη: 24χρονος Παλαιστίνιος νεκρός από ισραηλινά πυρά
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ συναντήθηκε με τον Πέτρο και «αγάπησε την Κολομβία»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Αλλάζει η εισαγωγή στα ΑΕΙ
- Βενεζουέλα: Χιλιάδες διαδηλωτές απαίτησαν την επιστροφή του Μαδούρο και της συζύγου του
- Γαλλία: Η δικαιοσύνη καλεί δύο ακροδεξιές Γαλλοϊσραηλινές για «συνενοχή σε γενοκτονία» στη Γάζα
- Η Παλαιστινιακή Αρχή δεν θα μετάσχει «σε καμιά περίπτωση» στη διακυβέρνηση της Γάζας, λέει ο Νετανιάχου