Λεβέντης: Τσίπρας και Μητσοτάκης να συμφωνήσουν σε οικουμενική
Η Ένωση Κεντρώων μαζί με τις ευχές για τα Χριστούγεννα καλεί τον κ. Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη να συμβάλλουν στο να γίνει αμέσως μια οικουμενική κυβέρνηση, διαφορετικά, όπως αναφέρει, να βαδίσουμε προς εκλογές.
Η Ένωση Κεντρώων μαζί με τις ευχές για τα Χριστούγεννα καλεί τον κ. Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη να συμβάλλουν στο να γίνει αμέσως μια οικουμενική κυβέρνηση, διαφορετικά -όπως αναφέρει- να βαδίσουμε προς εκλογές.
«Τα φετινά Χριστούγεννα είναι δύσκολα για μεγάλο αριθμό Ελλήνων, ιδιαίτερα για τους άνεργους, τους γέροντες συνταξιούχους και αυτούς που υποχρεώθηκαν να αναχωρήσουν στο εξωτερικό.
»Η Ένωση Κεντρώων καλεί τον κ. Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη, να αφήσουν τις άσκοπες κοκορομαχίες και τις ανούσιες συγκρούσεις και να συμβάλλουν στο να γίνει αμέσως μια οικουμενική κυβέρνηση, διαφορετικά να βαδίσουμε προς εκλογές τίμιες, χωρίς ψέματα και υπερβολές, γιατί τα επόμενα λάθη θα είναι ανεπίτρεπτα και λίαν επικίνδυνα για τη χώρα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σμότριτς προς Τραμπ: Τον ευχαριστεί, αλλά τώρα του ζητάει να φύγει από τη Γάζα – «Να αναλάβουμε εμείς»
- Καμπούλ: Αρκετοί νεκροί από έκρηξη, σύμφωνα με το αφγανικό υπουργείο Εσωτερικών
- Μια νύχτα μόνο: Συγκρούσεις και παγίδες
- Κόπα Άφρικα: Και όμως το Μαρόκο νίκησε…
- Δέκα καράτια – Γιατί ο Πρίγκιπας Ρενιέ χάρισε διακριτικά ένα δεύτερο δαχτυλίδι αρραβώνων Cartier στη Γκρέις Κέλι;
- Δόρα Στράτου: Έργον Παιδείας, έργο ζωής

