
Ο δήμος Αθηναίων τίμησε τον Μίκη Θεοδωράκη
Το μεγάλο βραβείο θεάτρου παρέδωσε στον Μίκη Θεοδωράκη ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, τιμώντας την 70χρονη προσφορά και διαδρομή του, στη μουσική και τον πολιτισμό.
Το μεγάλο βραβείο θεάτρου παρέδωσε στον Μίκη Θεοδωράκη ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, τιμώντας την 70χρονη προσφορά και διαδρομή του, στη μουσική και τον πολιτισμό.
Ο κ. Καμίνης επισκέφθηκε τον κ. Θεοδωράκη στο σπίτι του και παρέδωσε στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη το μεγάλο βραβείο θεάτρου της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών.
Η συνάντηση κράτησε πάνω από μιάμιση ώρα, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο Μίκης Θεοδωράκης, με τον γνωστό γλαφυρό του τρόπο, διηγήθηκε γνωστά και άγνωστα γεγονότα που σημάδεψαν τα ελληνικά μουσικά και θεατρικά δρώμενα, πρόσωπα που επηρέασαν την πορεία του, καθώς και το παράλληλο ενδιαφέρον του για τα πολιτικά πράγματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Διπλασιάστηκαν οι εκατομμυριούχοι τραπεζίτες στη Γαλλία την πενταετία 2019-2024
- Η τελική βαθμολογία της Euroleague – Τα ζευγάρια των play off και των play in και όλες οι ημερομηνίες
- Πορτογαλία: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά της σχεδιαζόμενης μεταρρύθμισης στην αγορά εργασίας
- Πότε παίζουν Παναθηναϊκός – Μονακό για τα πλέι ιν της Euroleague
- Κεφαλονιά: Προφυλακιστέοι και οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο της 19χρονης
- «Αχ και να ήξερε ο Πούτιν τι τραβάει ο απλός κόσμος» – Influencers στη Ρωσία «ασκούν κριτική» στην κυβέρνηση



