Στην Κούβα θα μεταβεί ο Αλ.Τσίπρας για να τιμήσει τον Φιντέλ Κάστρο
Για την Κούβα αναχωρεί το βράδυ της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να παραστεί, μαζί με ηγέτες κρατών από όλο τον κόσμο, σε εκδήλωση προς τιμήν του Φιντέλ Κάστρο.
Για την Κούβα αναχωρεί το βράδυ της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να παραστεί, μαζί με ηγέτες κρατών από όλο τον κόσμο, σε εκδήλωση προς τιμήν του Φιντέλ Κάστρο.
Η εκδήλωση (ή «δημόσια λαϊκή συγκέντρωση», όπως ονομάζεται από τις κουβανικές αρχές) θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία της Επανάστασης στην Αβάνα.
Όπως έγινε γνωστό από κυβερνητικές πηγές, το αυριανό πρόγραμμα του πρωθυπουργού (συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήσεις με τους κ.κ. Μοσκοβισί και Κερέ) θα τηρηθεί κανονικά.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα επιστρέψει στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Πέμπτης. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Αμπου Ντάμπι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εθνική Ελλάδας: Η δωδεκάδα για το ματς με το Μαυροβούνιο
- Ιράν: Ο Τραμπ ενημερώθηκε από τον στρατιωτικό διοικητή της Μέσης Ανατολής για τις επιλογές επίθεσης
- The Expla-in Project: Τι συμβαίνει με τις συχνές βροχοπτώσεις στην Ελλάδα;
- Ακόμα νιώθω ότι δεν είναι αλήθεια: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός της σειράς «The Wire» Μπόμπι Τζι Μπράουν
- Ασλανίδης: Το βίντεο της Καρυστιανού ήταν λάθος. Όσοι γονείς το είδαν σοκαρίστηκαν, η γυναίκα μου έβαλε τα κλάματα»
- Πώς η ΑΕΚ έβαλε… τρικλοποδιά στην Ελλάδα για τη 10η θέση στο UEFA Ranking!

