Τραμπ: Βήμα μακριά από τον τρόμο ο θάνατος του Φιντέλ Κάστρο
Ο θάνατος του Φιντέλ Κάστρο σηματοδοτεί ένα βήμα μακριά από τον τρόμο που επικράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Κούβα, δήλωσε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας την ελπίδα ότι «θα δει σύντομα» μια ελεύθερη Κούβα.
Ο θάνατος του Φιντέλ Κάστρο σηματοδοτεί ένα βήμα μακριά από τον τρόμο που κράτησε μεγάλο χρονικό διάστημα στην Κούβα, δήλωσε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
«Ο θάνατος του Φιντέλ Κάστρο σηματοδοτεί ένα βήμα μακριά από τον τρόμο που διήρκεσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, προς ένα μέλλον στο οποίο, ο θαυμάσιος λαός της Κούβας, θα ζήσει τελικά στην ελευθερία, που πλουσιοπάροχα του αξίζει» είπε.
Και πρόσθεσε: «Η διακυβέρνησή μας θα κάνει ότι είναι δυνατό, προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο λαός της Κούβας, θα αρχίσει τελικά το ταξίδι του, στην ευημερία και την ελευθερία» ενώ εκφράζει την ελπίδα ότι «θα δει σύντομα» μία ελεύθερη Κούβα.
Νωρίτερα, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ έγραψε στο Twitter του «Ο Φιντέλ Κάστρο πέθανε!».
Fidel Castro is dead!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 26, 2016
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Ουκρανία: Ικανοποίηση Τραμπ για την πορεία των συνομιλιών με στόχο τον τερματισμό του πολέμου
- Βολιβία: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο που έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων
- Ιράν: Ο Τραμπ χαιρετίζει τις «πολύ καλές» συνομιλίες που θα συνεχιστούν «την επόμενη εβδομάδα»
- Επσταϊν – Γαλλία: Η εισαγγελία ξεκινά έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού πολιτισμού Τζακ Λανγκ
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ