
Με δική της φωτογράφιση με μπικίνι «απαντά» η Ζέτα-Τζόουνς στους παπαράτσι
Εκνευρισμένη με μη κολακευτική φωτογραφία της που τράβηξε παπαράτσι στη διάρκεια των διακοπών της στο Μεξικό, η ηθοποιός Κάθριν Ζέτα - Τζόουνς αποφάσισε να δώσει τη δική της «απάντηση».
Εκνευρισμένη με μη κολακευτική φωτογραφία της που τράβηξε παπαράτσι στη διάρκεια των διακοπών της στο Μεξικό, η ηθοποιός Κάθριν Ζέτα – Τζόουνς αποφάσισε να δώσει τη δική της «απάντηση».
Ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram τη δική της φωτογραφία με μαγιό, την οποία συνόδευσε και με οργισμένο μήνυμα κατά των παπαράτσι.
«Έχω εκνευριστεί που οι παπαράτσι φωτογράφισαν τα οπίσθιά μου κι έτσι αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας την φωτογραφία από τα οπίσθιά μου που τράβηξε ο σύζυγός μου. Καλύτερη επιλογή προς θέαση» τόνισε η ηθοποιός, η οποία παραθέριζε στο Μεξικό με τον Μάικλ Ντάγκλας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το ξέσπασμα της μητέρας του Τσιτσιπά: «Η Μπαντόσα ήταν βάρος για τον Στέφανο»
- Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η δολοφονία του άνδρα – Έδεσαν τούβλα στη σορό και την πέταξαν στον Λουδία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [10.05 – 16.05.2026]
- Δύο επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών στην Κρήτη
- Έμμεση παραδοχή ενοχής από τον Γρηγόρη Δημητριάδη και αποκάλυψη του οικοσυστήματος διαπλοκής της κυβέρνησης σε ένα δισέλιδο
- Ολυμπιακός: Ο κόσμος ετοιμάζει φανταστικό κορεό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ




