Ποινική δίωξη κατά της Ακτωρ ΑΤΕ και της Μοχλός ΑΕ
Ποινική δίωξη για - κακουργηματική - απάτη σε βάρος του Δημοσίου, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, κατά των υπευθύνων των κατασκευαστικών εταιρειών ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ και ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.
Ποινική δίωξη για – κακουργηματική – απάτη σε βάρος του Δημοσίου, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, κατά των υπευθύνων των κατασκευαστικών εταιρειών ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ και ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.
Η δίωξη, που θα προσωποποιηθεί στο στάδιο της κύριας ανάκρισης, είναι αποκύημα της προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησε η εισαγγελέας κυρίαΒαρβάρα Γνεσούλη, και αφορά προσυνεννοημένες προσφορές των εν λόγω εταιρειών, κατά τη δημοπράτηση των έργων για την επέκταση κρηπιδώματος σταθμού εμπορευματοκιβωτίων προβλήτα του ΟΛΘ αλλά και την ανακαίνιση υποδομής γραμμής και ενίσχυση της σήραγγας Ομόνοιας-Μοναστηράκι.
Ελευθερία Κόλλια
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολοκληρώνεται η εξαγορά της Μονακό – Τι ισχύει για τον Βασίλη Σπανούλη
- Ανοιξη μέσα στον χειμώνα – Ο υποτροπικός αεροχειμάρρος φέρνει υψηλές θερμοκρασίες
- Δυτική Ελλάδα: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία – «Βούλιαξαν» δρόμοι, κινδύνεψαν σπίτια
- Βρετανία: Στέλνει F-35 στην Κύπρο εν μέσω έντασης ΗΠΑ – Ιράν
- Ολυμπιακός: Φορτσάρει για την επιστροφή του ο Μόρις (vid)
- Αίγιο: Νέα βίντεο ντοκουμέντα του in από την κινηματογραφική διάρρηξη στο κοσμηματοπωλείο

