Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H «μητέρα των δράκων» Εμίλια Κλαρκ στη νέα ταινία Χαν Σόλο

H «μητέρα των δράκων» Εμίλια Κλαρκ στη νέα ταινία Χαν Σόλο

Η... Ντενέρις Ταργκάριεν περνά στο σύμπαν του Star Wars! Η Εμίλια Κλαρκ, πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones» θα συμμετάσχει στη νέα ταινία Χαν Σόλο με πρωταγωνιστή τον Άλντεν Αϊρενράιχ.

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Η… Ντενέρις Ταργκάριεν περνά στο σύμπαν του Star Wars! Η Εμίλια Κλαρκ, πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones» θα συμμετάσχει στη νέα ταινία Χαν Σόλο με πρωταγωνιστή τον Άλντεν Αϊρενράιχ.

Όπως και το «Rogue One: A Star Wars Story», έτσι και η ταινία Χαν Σόλο θα λαμβάνει χώρα πριν από τα γεγονότα της αρχικής τριλογίας Star Wars.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ (The Lego Movie) θα αφηγείται τα νεανικά χρόνια του Χαν Σόλο (τον οποίο το σινεφίλ κοινό έχει ταυτίσει με τον Χάρισον Φορντ) και πιθανότατα τη γνωριμία του με τον Τσουμπάκα. Πολλοί θεωρούν ότι θα δούμε ακόμα την θρυλική μονομαχία στα χαρτιά που «χάρισε» στον Σόλο το Millenium Falcon.

Δεν είναι γνωστός ο ρόλος που θα ερμηνεύσει η Εμίλια Κλαρκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ιστορία του Χαν Σόλο είχαν αφηγηθεί μυθιστορήματα που εντάσσονται στο διευρυμένο σύμπαν του Star Wars και σύμφωνα με αυτά ο Χαν Σόλο είχε βιώσει μια ρομαντική ιστορία με μία κατάσκοπο των επαναστατών. Ωστόσο, το 2012, μετά την εξαγορά της Lucasfilm, η Disney «εγκατέλειψε» το διευρυμένο σύμπαν, αν και κάποια στοιχεία του έχουν καταφέρει να αναγνωριστούν επισήμως από το στούντιο.

Το σενάριο της ταινίας γράφει ο έμπειρος Λόρενς Κάσνταν (Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται, Η Δύναμη Ξυπνάει) μαζί με τον γιο του.

Η ταινία θα αργήσει να βγει στις αίθουσες. Η προβολή της έχει προγραμματιστεί για τις 25 Μαΐου 2018.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024