
Το ρατσιστικό παραλήρημα κατά της Μισέλ έφερε παραίτηση δημάρχου
Η δήμαρχος της πόλης Κλέι στη Δυτική Βιρτζίνια παραιτήθηκε έπειτα από τον σάλο που προκάλεσε η αντίδρασή της σε ρατσιστικά σχόλια κατά της Μισέλ Ομπάμα. Η Μπέβερλι Γουέιλινγκ εμφανίστηκε να εκφράζεται θετικά για ανάρτηση στο Facebook η οποία χαρακτήριζε την Μισέλ Ομπάμα ως «πίθηκο με τακούνια».
Η δήμαρχος της πόλης Κλέι στη Δυτική Βιρτζίνια παραιτήθηκε έπειτα από τον σάλο που προκάλεσε η αντίδρασή της σε ρατσιστικά σχόλια κατά της Μισέλ Ομπάμα.
Η Μπέβερλι Γουέιλινγκ εμφανίστηκε να εκφράζεται θετικά για ανάρτηση στο Facebook η οποία χαρακτήριζε την Μισέλ Ομπάμα ως «πίθηκο με τακούνια».
Η δήμαρχος έγραψε ότι η ανάρτηση της έφτιαξε την ημέρα, ωστόσο αργότερα ισχυρίστηκε ότι εννοούσε πως το εκλογικό αποτέλεσμα της είχε φτιάξει τη μέρα.
Αίτημα που καλούσε σε παραίτηση την δήμαρχο συγκέντρωσε περισσότερες από 170.000 υπογραφές.
Η πόλη Κλέι έχει πληθυσμό 491 ατόμων και κανέναν αφροαμερικανό κάτοικο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βάρη: Βίντεο ντοκουμέντο από την επεισοδιακή καταδίωξη διαρρηκτών με πυροβολισμούς
- Συλλυπητήρια από ΕΠΟ, ΠΑΟΚ και Ηρακλή για τον Στέφανο Μπορμπόκη
- Γάλλος αθλητής του παρκούρ γίνεται viral με τρομακτικά άλματα σε ταράτσες της Αθήνας
- Στην έδρα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Θράκης ο Δένδιας – «Σας ευχαριστώ για αυτό που κάνετε εκ μέρους της κυβέρνησης και του λαού»
- Κατέρρευσε διώροφη πολυκατοικία στην Κύπρο: Μάχη για απεγκλωβισμό ατόμου – Τρείς τραυματίες
- Γεροξεκούτης, παλιάτσος, «απολύεσαι!»: 12 φορές που οι παγκόσμιοι ηγέτες τα έβαλαν ανοιχτά με τον Τραμπ
