Ντε Νίρο για Τραμπ: Ας δούμε πρώτα τι θα κάνει…
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει απειλήσει τον Ντόναλντ Τραμπ ότι θα τον χτυπήσει στο πρόσωπο, τώρα όμως που είναι ο 45ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε ότι «περιμένουμε να δούμε τι πρόκειται να κάνει».
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει απειλήσει τον Ντόναλντ Τραμπ ότι θα τον χτυπήσει στο πρόσωπο, τώρα όμως που είναι ο 45ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε ότι «περιμένουμε να δούμε τι πρόκειται να κάνει».
Ο Ντε Νίρο εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC για να σχολιάσει τη νίκη-έκπληξη του Τραμπ στις εκλογές της Τρίτης.
Ο διάσημος ηθοποιός είχε κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ένα βίντεο λέγοντας ότι ήθελε να ρίξει μία μπουνιά στο πρόσωπο του Τραμπ αποκαλώντας τον «ηλίθιο, εθνική καταστροφή που φέρνει αμηχανία στη χώρα… αυτός ο ανόητος, αυτός ο Μπόζο».
Όταν ο Κίμελ ρώτησε τον Ντε Νίρο εάν πρόκειται να δώσει την γροθιά στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ, ο ηθοποιός απάντησε:
«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό, τώρα είναι πρόεδρος. Και έχω μάθει να σέβομαι αυτό το αξίωμα… Απλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι πρόκειται να κάνει και πώς πρόκειται να υλοποιήσει ορισμένα πράγματα. Και όπως έχουμε διαπιστώσει ακόμα και σήμερα σε πολλές πόλεις υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι αναστατωμένοι και διαδηλώνουν εναντίον του».
Πάντως ο 73χρονος ηθοποιός δήλωσε,μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ιταλική υπηκοότητά του, λέγοντας ότι «θα πρέπει πιθανώς να κινηθώ προς τα εκεί».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φορολογικές δηλώσεις: Υποβλήθηκε αριθμός ρεκόρ 10 ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Μαρίζα Κωχ: Ξανά στη σκηνή μετά το σοβαρό ατύχημα της – Θα φορέσει το φόρεμα της Eurovision του 1976
- Επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες- «Σημαντικό να βρούμε από πού ξεκίνησαν και πού πήγαν»
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 6 μέχρι 10 Iουλίου
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
- Ο Snoopy της «Ελπίδας»: Το κουτάβι που πετάχτηκε στον Σχοινιά ονειρεύεται το παντοτινό του σπίτι
- Ο Γιώργος Αρβανίτης ξανά πίσω από την κάμερα: «Μέχρις ότου τα μάτια μου αντέχουνε και τα πόδια μου βαστάνε»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442