Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πετάλι έως το «Κρεμλίνο» με Κίτρινα Ποδήλατα: Προσκλήσεις

Πετάλι έως το «Κρεμλίνο» με Κίτρινα Ποδήλατα: Προσκλήσεις

...

Tα Κίτρινα Ποδήλατα έρχονται στη νέα μουσική σκηνή του Πειραιά, Κρεμλίνο, για τέσσερις ιδιαίτερες οπτικό-ακουστικές συναυλίες τα Σάββατα 12, 19, 26 Νοεμβρίου και 3 Δεκεμβρίου.

Οι δυο δημιουργοί, τα αδέρδια Αλέξανδρος και Γιώργος Παντελιάς, προτείνουν μια νέα εντυπωσιακή σύγχρονη οπτικό-ακουστική παράσταση «συμπράττοντας» με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και δίνοντας σε παλαιότερα και νέα τραγούδια τους, διαφορετική πνοή και προοπτική.

Στην τρίωρη αυτή νέα live- πρόταση, κάθε κίνηση της δυναμικής ροκ μπάντας επί σκηνής συγχρονίζεται απόλυτα με τους εντυπωσιακούς φωτισμούς, τα υψηλής αισθητικής art-videos και τη real-time κάλυψη από τις HD cameras που θα σαρώνουν τον συναυλιακό χώρο. Η ιδιαίτερη σκηνοθεσία και η χρήση της τεχνολογίας, θα επιτρέψουν στο σχήμα να πραγματοποιήσει «ντουέτα» με σημαντικούς καλλιτέχνες, ερμηνευτές και ηθοποιούς αλλά και να αγκαλιάσουν με τη μουσική τους διαφορετικές μορφές τεχνών και δραστηριοτήτων (χορός, ποίηση, αθλητισμός). Το κοινό θα κληθεί να συμμετέχει διαδραστικά σε συγκεκριμένα σημεία της παράστασης και να συναποφασίσει για την εξέλιξή της.

Έτσι, κόντρα στο γενικότερο κλίμα εσωστρέφειας και αμηχανίας, τα Κίτρινα Ποδήλατα τολμούν όσο ποτέ να καινοτομήσουν, να ενισχύσουν το «σήμα» των τραγουδιών και των μηνυμάτων τους, με βασικό ζητούμενο την ψυχική μας ανάταση.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τις μουσικές παράστασεις. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Κρεμλίνο: Καραίσκου 119, Πειραιάς
Γενική είσοδος: 12 ευρώ με ποτό
Τραπέζι / stand: 16 ευρώ με ποτό
2ο ποτό: 8 ευρώ / 2η μπύρα-κρασί: 5 ευρώ
Τιμή φιάλης : Ουίσκι 100 ευρώ (4 άτομα) / Κρασί 50 ευρώ (2 άτομα)
Φοιτητικό εισιτήριο / Ανέργων: 10 ευρώ με ποτό
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, 11876, καταστήματα Public, Seven Spots, Media Markt, Reload Stores, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία
Ωρα έναρξης: 22:30

entertainment.in.gr

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024