ΚΙΔΗΣΟ για Βενιζέλο: Η ιστορία δεν ξαναγράφεται
«Η Ιστορία έχει καταγράψει - και σιγά σιγά αποκαλύπτονται - όλες τις παραμέτρους μίας μαύρης σελίδας για την πολιτική ζωή και το δημόσιο βίο της χώρας: Το πως μία κυβέρνηση του 45% και ένας εκλεγμένος πρωθυπουργός οδηγήθηκαν σε ανατροπή» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΔΗΣΟ για τις σημερινές δηλώσεις του Ευ. Βενιζέλου.
«Η Ιστορία έχει καταγράψει – και σιγά σιγά αποκαλύπτονται – όλες τις παραμέτρους μίας μαύρης σελίδας για την πολιτική ζωή και το δημόσιο βίο της χώρας: Το πως μία κυβέρνηση του 45% και ένας εκλεγμένος πρωθυπουργός οδηγήθηκαν σε ανατροπή» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΔΗΣΟ για τις σημερινές δηλώσεις του Ευ. Βενιζέλου.
«Και η Ιστορία δεν ξαναγράφεται κατά τις θελήσεις, τις επιδιώξεις ή τις ύστερες βολικές θεωρήσεις του καθενός» καταλήγει η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
- Λειψία – Χοφενχάιμ 5-0: Παράσταση για ένα ρόλο


