Αναβάλλεται η ακρόαση των υπερθεματιστών στη Βουλή
Αναβάλλεται, μέχρι νεωτέρας, η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής που είχε προγραμματισθεί για την Τρίτη, με αντικείμενο την ακρόαση των τεσσάρων υπερθεματιστών του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.
Αναβάλλεται, μέχρι νεωτέρας, η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής που είχε προγραμματισθεί για την Τρίτη, στις 11 το πρωί, με αντικείμενο την ακρόαση των τεσσάρων υπερθεματιστών του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.
Η συνεδρίαση ορίστηκε στο πλαίσιο του αιτήματος της αντιπολίτευσης για τη διερεύνηση των όρων και των προϋποθέσεων διεξαγωγής του πρόσφατου πλειοδοτικού διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
- Σουδάν: Οι φρικαλεότητες της Ελ Φάσερ επαναλαμβάνονται στην Κορντοφάν, καταγγέλλει ο ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κερασάκι στην τούρτα είναι ο Παναγόπουλος;
- Γεραπετρίτης και Μπαμπινιώτης συζητούν για την ελληνική γλώσσα: Δημοκρατία, Διάλογος και Συναίνεση


