Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Επιστρέφει η Μαίρη Πόππινς με νέα ταινία τα Χριστούγεννα του 2018

Επιστρέφει η Μαίρη Πόππινς με νέα ταινία τα Χριστούγεννα του 2018

Η είδηση είναι χαρούμενη: Η Disney ετοιμάζει πυρετωδώς τη συνέχεια της Μάιρη Πόππινς, η οποίαθα βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2018. Πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας θα είναι η Εμιλι Μπλαντ (αγγλοαμερικανίδα γεννημένη στη Μεγάλη Βρετανία, τουλάχιστον, προκειμένου να αποφευχθεί η αγγλική οργή), η οποία έχει συνεργαστεί με τον Ρομπ Μάρσαλ αλλά και τους δυο […]

Η είδηση είναι χαρούμενη: Η Disney ετοιμάζει πυρετωδώς τη συνέχεια της Μάιρη Πόππινς, η οποίαθα βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2018.

Πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας θα είναι η Εμιλι Μπλαντ (αγγλοαμερικανίδα γεννημένη στη Μεγάλη Βρετανία, τουλάχιστον, προκειμένου να αποφευχθεί η αγγλική οργή), η οποία έχει συνεργαστεί με τον Ρομπ Μάρσαλ αλλά και τους δυο παραγωγούς, Τζον ΝτεΛούκα και Μαρκ Πλατ, στο «Into the Woods» κι όλοι δηλώνουν ότι η εμπειρία τούς έμεινε αξέχαστη.

Η ταινία θα είναι μιούζικαλ, με πρωτότυπη μουσική από τον Μαρκ Σέιμαν και τραγούδια από τον Σέιμαν και τον βραβευμένο με Τόνι Σκοτ Γουίτμαν.

Ενας ακόμα ηθοποιός έχει προστεθεί στο καστ, ο Λιν-Μανουέλ Μιράντα που θα υποδύεται τον Τζακ (το αντίστοιχο του Μπερτ του Ντικ Βαν Ντάικ), τον φίλο της Μάιρη Πόππινςο οποίος, όταν δεν ανάβει τις λάμπες του δρόμου, όπως είναι η δουλειά του, τη βοηθά στα μαγικά της κόλπα.

Η Τζούλι Αντριους, η «αυθεντική» Μάιρη Πόππινςπου τιμήθηκε με Οσκαρ για το ρόλο της αυτόν και συντρόφευσε τα παιδικά κι ενήλικα όνειρά μας και ο Ντικ Βαν Ντάικ, ο καπνοδοχοκαθαριστής Μπερτ, ακούγεται πως θα εμφανίζονται στην καινούρια ταινία για την αξεπέραστη γκουβερνάντα που ετοιμάζει η Disney.


Η δράση θα εκτυλίσσεται στο Λονδίνο της οικονομικής κρίσης 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία, καθώς, με βάση πάντα τα βιβλία της Π.Λ. Τράβερς, η Μάιρη Πόππινςσυνεχίζει τις περιπέτειές της με την οικογένεια Μπανκς:

Η Τζέιν κι ο Μάικλ έχουν πια μεγαλώσει (ο Μάικλ έχει ήδη τρία παιδιά) και δέχονται επίσκεψη από τη Μάιρη Πόππινςαμέσως μετά από μια μεγάλη προσωπική τους απώλεια. Με τις μαγικές της ικανότητες, η Μάιρη Πόππινςθα βοηθήσει την οικογένεια να ξαναβρεί τη χαρά και το κέφι που λείπει από τη ζωή της.

Στην ταινία θα εμφανίζεται και η Μέριλ Στριπ, ως (εκκεντρική, ασφαλώς), εξαδέλφη της Μάιρη Πόππινς.Νέα προσθήκη στο καστ ο Κόλιν Φερθ (χωρίς ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί, όμως, η συμφωνία), ο οποίος προορίζεται για το ρόλο του αυστηρού Γουίλιαμ Γουέδερολ Γουίλκινς, Προέδρου της τράπεζας Fidelity Fiduciary.

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024