Ένταση και μολότοφ στο Πολυτεχνείο, δύο συλλήψεις
Επεσόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στα Εξάρχεια, όταν περίπου πενήντα άτομα εισήλθαν στο Πολυτεχνείο και άρχισαν να εφορμούν από εκεί ρίχνοντας βόμβες μολότοφ. Επί τόπου έσπευσαν τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ και ακολούθησαν 40 λεπτά επεισοδίων.
Επεσόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στα Εξάρχεια, όταν περίπου πενήντα άτομα εισήλθαν στο Πολυτεχνείο και άρχισαν να εφορμούν από εκεί ρίχνοντας βόμβες μολότοφ και διάφορα αντικείμενα.
Επί τόπου έσπευσαν τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ που απάντησαν με χημικά, ενώ οι διαδηλωτές έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.
Για αρκετή ώρα διεκόπη η κυκλοφορία στη Στουρνάρη και στην Πατησίων μέχρι την Ομόνοια και έως το ύψος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Η κατάσταση εκτονώθηκε στις 3 το πρωί, ενώ έγιναν δύο συλλήψεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός Βεντούρα, φαβορί στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή
- Ο Ντομινίκ Πελικό ερευνάται ως ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις βιασμού μετά φόνου και απόπειρας βιασμού
- Μόσχα: Εξετάζει την αγωγή 232 δισ. κατά του βελγικού οίκου που κατέχει ρωσικά περιουσιακά στοιχεία
- IFAB: Στο… στόχαστρο οι καθυστερήσεις στους αγώνες
- «Έκανα χιούμορ» λέει ο Ράμα για τις δηλώσεις του για τους Έλληνες και τους «απόγονους του Πλάτωνα»
- Κινηματογραφική καταδίωξη στο Χαϊδάρι – Σύλληψη δύο 16χρονων που είχαν κλέψει μηχανή
