ΚΑΕ Ολυμπιακός προς ΕΟΚ: «Γιατί τους κόψατε; Ανακοινώστε μας τους λόγους»
Με εξώδικο επιστολή εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την εξαίρεση των
διαιτητών της Euroleague Γκόντα, Παπαπέτρου και Φούφη, ενόψει του
ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός.
Με εξώδικο επιστολή εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την εξαίρεση των διαιτητών της Euroleague Γκόντα, Παπαπέτρου και Φούφη, ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός.
Οι «ερυθρόλευκοι» ρωτούν απευθυνόμενοι προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) «Γιατί τους κόψατε; Ανακοινώστε μας τους λόγους».
Τον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ τη Δευτέρα (17/10, 19:00) θα διευθύνουν οι Πηλοϊδης, Καρακατσούνης και Τζαφλέρης.
Oι διαιτητές Γκόντας, Παπαπέτρου και Φούφης, είχαν γνωστοποιήσει την πρόθεση τους να «σφυρίξουν» στις διοργανώσεις της Euroleague και η εξαίρεσή τους ίσως συνδέεται με τιμωρία για την επιλογή τους αυτή (αντί να συμμετάσχουν στο FIBA Basketball Champions League).
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.