Εργάτης πνίγηκε μέσα στον μούστο δεξαμενής
Φρικτό θάνατο βρήκε στις Σταγιάτες Μαγνησίας ένας 34χρονος εργάτης, από την Αλβανία, όταν στην προσπάθειά του να μεταγγίσει μούστο από μια μεγάλη κυλινδρική δεξαμενή σε μια άλλη μικρότερη, ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις και έπεσε μέσα. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τις αισθήσεις του και να πνιγεί στον μούστο της γεμάτης δεξαμενής.
Φρικτό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Τρίτης στις Σταγιάτες Μαγνησίας ένας 34χρονος εργάτης, από την Αλβανία, όταν στην προσπάθειά του να μεταγγίσει μούστο από μια μεγάλη κυλινδρική δεξαμενή σε μια άλλη μικρότερη, ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις και έπεσε μέσα.
Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τις αισθήσεις του και να πνιγεί στον μούστο τής γεμάτης, ύψους τριών μέτρων, δεξαμενής.
Ένας νεαρός από την περιοχή αντιλήφθηκε το συμβάν και προσέτρεξε προς βοήθεια του 34χρονου. Καθώς δεν κατάφερε να βγάλει τον άτυχο άνδρα, αναποδογύρισε τη δεξαμενή στο έδαφος και στη συνέχεια τον ανέσυρε, αλλά δυστυχώς αυτός είχε ήδη πνιγεί.
Στο σημείο έφθασε και η Πυροσβεστική, ωστόσο ήταν αργά πλέον για να επέμβει.
Ο 34χρονος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, εργαζόταν ως επιστάτης σε εξοχική κατοικία στις Σταγιάτες.
Υπενθυμίζεται ότι στις 13 Σεπτεμβρίου, επίσης στη Μαγνησία, στον Πτελεό, δύο άτομα, ηλικίας 60 και 50 ετών, έχασαν τη ζωή τους μέσα σε δεξαμενή ελαιοτριβείου, στην προσπάθειά τους να την καθαρίσουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ιράν: Αρνείται να συζητήσει το πυραυλικό του πρόγραμμα και αυτό είναι «πολύ μεγάλο πρόβλημα», λέει ο Ρούμπιο
- Ουκρανία: Εκρήξεις συγκλονίζουν το Κίεβο, το Χάρκοβο και τη Ζαπορίζια – Ρωσική επίθεση με drones και πυραύλους
- Κούβα: «Οι επιβαίνοντες στο αμερικανικό ταχύπλοο, είχαν τυφέκια εφόδου και αλεξίσφαιρα» – Ήταν κάτοικοι ΗΠΑ
- Ρατσιστική επίθεση Τραμπ σε μουσουλμάνες βουλευτές που θα έπρεπε «να εισαχθούν σε ψυχιατρείο» πριν απελαθούν
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ έδωσε εντολή να αυξηθούν τα αποθέματα σε πυρηνικά όπλα
- Μάρκο Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ διεξάγουν δική τους έρευνα για το περιστατικό στην Κούβα