Εργάτης πνίγηκε μέσα στον μούστο δεξαμενής
Φρικτό θάνατο βρήκε στις Σταγιάτες Μαγνησίας ένας 34χρονος εργάτης, από την Αλβανία, όταν στην προσπάθειά του να μεταγγίσει μούστο από μια μεγάλη κυλινδρική δεξαμενή σε μια άλλη μικρότερη, ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις και έπεσε μέσα. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τις αισθήσεις του και να πνιγεί στον μούστο της γεμάτης δεξαμενής.
Φρικτό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Τρίτης στις Σταγιάτες Μαγνησίας ένας 34χρονος εργάτης, από την Αλβανία, όταν στην προσπάθειά του να μεταγγίσει μούστο από μια μεγάλη κυλινδρική δεξαμενή σε μια άλλη μικρότερη, ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις και έπεσε μέσα.
Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τις αισθήσεις του και να πνιγεί στον μούστο τής γεμάτης, ύψους τριών μέτρων, δεξαμενής.
Ένας νεαρός από την περιοχή αντιλήφθηκε το συμβάν και προσέτρεξε προς βοήθεια του 34χρονου. Καθώς δεν κατάφερε να βγάλει τον άτυχο άνδρα, αναποδογύρισε τη δεξαμενή στο έδαφος και στη συνέχεια τον ανέσυρε, αλλά δυστυχώς αυτός είχε ήδη πνιγεί.
Στο σημείο έφθασε και η Πυροσβεστική, ωστόσο ήταν αργά πλέον για να επέμβει.
Ο 34χρονος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, εργαζόταν ως επιστάτης σε εξοχική κατοικία στις Σταγιάτες.
Υπενθυμίζεται ότι στις 13 Σεπτεμβρίου, επίσης στη Μαγνησία, στον Πτελεό, δύο άτομα, ηλικίας 60 και 50 ετών, έχασαν τη ζωή τους μέσα σε δεξαμενή ελαιοτριβείου, στην προσπάθειά τους να την καθαρίσουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Στο πλευρό του Βαγγέλη Παυλίδη ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του κόντρα στην Πόρτο
- «Είχαμε μια διαφωνία που εξελίχθηκε σε προσωπικές προσβολές – Πώς οι Thompson Twins έγραψαν στα 80s το τρυφερό Hold Me Now
- Φοινικούντα: «Όρκοι» αφοσίωσης του 22χρονου στον εργοδότη του πριν τη δολοφονία – «Θα κάνω ό,τι μου ζητήσεις»
- Ορισμοί διαιτητών: Συμπτώσεις, ασυλία και ανεξήγητες επιλογές
- «Η Ισλαμική Δημοκρατία θα πέσει» – Ο εξόριστος πρίγκιπας του Ιράν θέλει να ηγηθεί μίας μετάβασης στη δημοκρατία
- Ο Τραμπ απειλεί: Θα επιβάλει δασμούς στις χώρες που «δεν συμφωνούν» να καταλάβει τη Γροιλανδία»
